merakli_mom Adetimin gecikmesinin 9. günü. İlk günler çok şiddetli adet ağrısı vardı adet olacağımı düşündüm ama olmadı. Hala zaman zaman ağrı devam ediyor. Yerleşme ağrısı olabilir dediler. Başka bir şey olabilir mi korkuyorum. Test yaptım negatif çıktı
Neva_aydn merakli_mom aynı durumdayız canım benimde adet gecikmesinin 11. Günü hem hastayım ara ara kasıklarımdan çok orta kısma ağrı giriyor ve sanki dolu orası sökülsem boşalcakmis gibi göğüslerim çok ağrıyor hareket edince bile ağrıyor adetime bir hafta varken lekelenme gördüm o kadar yarın test Alicam tekrar bakicam 13.nde randevum var gidicem kan vericem bakalım ne çıkacak
muzeyyenkomurkara merakli_mom benimde anlattığınız şekilde oldu 1 hafta önce yaptığım testte çıkmadı 1 hafta sonra yaptığım testte çıktı ve lekelenme olmuştu hemen kan verdim 468 le öğrendim 5+3 olmuş o zaman inşallah hayırlı haberler alırsınız kan vermeniz en sağlıklısı
Hasretanne merakli_mom aynilarini yasiyorum desem 7. Gun gecikme ve adet belirtisi yok ara ara kasik kramplari oluyor gecn testte negatif cikti ama hala adet olmadim acaba gerçekten benim de pozitif olur mu
merakli_mom Bugün yaptım ama negatif çıktı erken gebelik testi. Üşütme ağrısı falan olabilir mi bu şekilde yaşayan var mı
merakli_mom Evet gerçekten aynısını yaşıyoruz göğüslerim çok hassas ve ayrıca çok yorgunum. Kistim de yoktu doktor yok demişti. Bir sorun çıkmaz umarım ikimiz de hayırlı haberleri alırız
Neva_aydn merakli_mom ay kız vallahi sen bensin benim bı ara kist var dediler aklım çıktı çünkü çok büyük dedi doktor başka doktora gittim yanlış görmüş kist mist yok dedi bakalım nasibimizde ne varsa
Hasretanne muzeyyenkomurkara gercekten negatif gördükten sonra sizinde pozitif mi oldu gecikmedenkac gün sonra
aymir_46 muzeyyenkomurkara adet gecikmesinden kaç gün sonra öğrendiniz tam olarak ben anlayamadım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
merakli_mom Neva_aydn çok rahatladım aynı durumda birinin olduğunu görünce çok teşekkür ederim 🥹 ikimiz de hayırlı haberler alalım inşallah mutlaka haber ver
merakli_mom 5 haftalıkken mi öğrendin 😱 benim daha 9. Gün ben baya bekleyeceğim o zaman 🥲 inşallah hayırlı haber alırım ben de 🥹
muzeyyenkomurkara Hasretanne gerçekten öyle oldu ya şöyle söyleyeyim normalde gebe kalma durumum yoktu düzensizdi 2 aydır adet olamıyordum kasıklarım çok ağrıyordu göğüs hassasiyeti vardı acabamı ki diye aldım testi negatif çıktı cuma günüydü 1 hafta sonra tekrar aldım kan lekesi gelmişti pozitif çıktı akşamınada kan verdim o şekilde öğremdim şimdi 8 haftalık olcam o zaman 5+3 müşüm
Hasretanne muzeyyenkomurkara ya benim hic gecikmem olmazdı 3 ve 5. Gun testler negatifti bugun 7 oldu hala gelen giden yok arada cok az kasik agrim var kan veremedim daha ama boyle pozitif oldugunu duyunca unutlandim tekrar
muzeyyenkomurkara Hasretanne rabbim pozitif görmemizi nasip etsin en kısa zamanda kucağınızı doldursun inşallah dualarım sizinle
Hasretanne muzeyyenkomurkara akin sagolun sizinde sag salim kucaginiza almak nasip olsun duanizi esirgemeyin hamilelerin duasi kabul olurmus
aymir_46 merakli_mom valla bu ayda ne varsa coğu postta gecikme var gebelik yok bende de aynı durum 9.gün gelen giden yok belirtide yok ne psikolojik ne bedenen bel ağrım vardı ağrı kesiciyle geçti akıntım normal birazcık sarı akıntı oluyor ama devamı yok ne olacak bu ay adetsiz geçti resmen 😂