pamukannesi25 tersi çıktı😂 sarışın tombul bi erkek gördüm ama kız bebeğe hamileyim
Rüyasında bebeğin cinsiyetini gören var mı???????
pamukannesi25 ben 3 kez kız bebek görmüştüm kızım oldu 16 günlüğüz 🙏🏻
- Düzenlendi
pamukannesi25 ilkinde oğlumda görmedim hiç ama ikincide gördüm 2 yaşındaki halini gördüm kız çocuğu ismi de söylendi ama hatırlamıyorum onı sadece kızımın yüzünü hatırlıyorum dalgalı saçlı hafif tombul beyaz tenli çok minnoş kızım olmuştu 1 ay sonrada kızım olcağını öğrendim
pamukannesi25 kdjdndn olabilir
2prensesannesiiii bende öyle olabilir ya belki ilki kız ikinci erkek diye düşündüğümden bilinçaltıma işlemiştir bilemiyorum 😄 aman sağlıklı olsunlarda en önemlisi gerçekten o 🙏🏻 sağlıkla alın sizde inş kucağınıza 😍
Beybitooo bende rüyamda cinsiyete öğrenmeye gidiyodum doktorumda bakıp erkek diyodu mavi ışık var diyodu 😄😄 bakalım haftaya 12 oluyo belki tahmin eder
Elif8- sizinki baya iyimiş 😄
Nurdoga bende kız görmüştüm rüyamda ama erkek hissediyodum kızım oldu rüyam çıktı şimdi bişey hissetmiyorum hatta kıza daha yakınım ama rüyamda erkek gördüm 😄 bende hissiytla rüya ters işliyo 😂
Ozlem2206 ya kesinlikle doğru ilkinde bende erkek hissediyodum eşim hep kız diyodu geri kalan çevremdeki herkes erkek diyodu tipten karından vs eşim bildi bi tek şimdide ona soruyorm hissedemiyomuş 😄
Haticeburak06 ya neden tutmuyo bu anneler hisseder malum olur sözleri 😄
Derinnmom yaa hayırlı olsun sağlıkla büyüsün 😍
Meyranas ya evet bu isim söyleniyo diyede duymuştum demekki herkeste olmuyo bu hissiyat meselesi
Ben 2 kere kız gördüm, birisi benim küçüklüğüm gibiydi diğeride pembe örtüsü olan bebek gördüm. Rüyam çıktı kız bebek bekliyorum. 🌸😊
pamukannesi25 edebilir ben 12.haftada öğrendim çok değişik böyle olunca duyunca şaşırmadım 😂
pamukannesi25
rüyamda hep kız gördüm kız çıktı .
pamukannesi25 ilk çocuğunuzu rüyanızda görmüşsünüz doğru çıkmış cinsiyeti bakarsınız bu da doğru çıkar ben kızımda görmemiştim hiç rüyamda ama çok fazla kız olduğunu ilk öğrendiğimden beri hissetmıştım
pamukannesi25 sağlıkla gelsin inşallah olabilir blki öyledir cnm
Hamile olduğumu öğrenmeden önce kız bebek emziriyordum sonra da hep kız gördüm tersi çıkar kesin erkek dedim kız oldu🌸
pamukannesi25 ilk çocuğumda erkek diye görmüştüm doğru çıktı🙈şimdiki henüz belli değil🥰
pamukannesi25 hep tersini gördüm ilk kız gördüm oğlum oldu sonra tekrar kız gördüm tekrar oğlum oldu bunda hep erkek gördüm kızım olucak inşallah