Puset icin ayrıca bi sünger almadım acaba almalı mıydım🤔 zaten pusetin icerisnde oluyor yani
Puset içine minder secimi
Ben pek gerek duymadım açıkçası. Zaten puset bebikler için rahat yapılmış. Minder yerini daraltır diye düşündüm. İçiniz rahat etmezse bi battaniye atıverin altına
Puset içleri cocugun ergonomisine göre tasarlaniyor. Siz icine minder veya örtü koyunca hem cocugun guvenliginden hem de omurga gelisiminden ödün vermiş oluyorsunuz. Pediatrik fizyoterapistim ben ve önermiyorum puset içine minder veya örtü. Bu milyarlar verdigimiz pusetleri üretenler cocugun maksimum konforu, sağlığı ve güvenliğini düsünerek üretiyor. Siz minder koyunca emniyet kemeri de yeterli koruyuculugu saglayamiyor. Pusetin kumaşı yanmaz kumaş. Minder veya örtü olasi bi kaza anında bebeğin alevler icinde kalmasina sebep olabilir allah korusun. Nolur puseti puset gibi kullanalim. Biliyorum annelik hep daha iyisini istiyoruz bebeklerimiz icin ama daha iyisi diye düşündüğünüz sey bazen kötü olabiliyor. Üstüne örtü bile örtmeyin hatta. Bebegi uygun giydirmeniz yeterli.
_annee ben almadım peluş bir battaniye almıştım onu sererim diye düşündüm.
nzlbrn @Gizem9688 güzel acıklamıs😊
_annee nence gerek yok goruntu olarak cok guzel duruyo hosuma gidiyo o ayri ama pusetin icinde zaten var o sungerlerden bence gerek yok