Puset icin ayrıca bi sünger almadım acaba almalı mıydım🤔 zaten pusetin icerisnde oluyor yani

Ben pek gerek duymadım açıkçası. Zaten puset bebikler için rahat yapılmış. Minder yerini daraltır diye düşündüm. İçiniz rahat etmezse bi battaniye atıverin altına

_annee ben almıştım çok küçük oldukları için yeni doğanda ekstra içine gömülüyordu o yüzden çok rahat kullanmıştım

Hudaaa mesela biz de bebek arabası konusunda ben yanlıs tercih yapmıstım, icine minderdeb alıp koyarım diyodum, ama yenidogana olmazmıs araba, gidip deiştirdik . Yani yeni doganda kullanamycaksam ne anlamı kalır dimi arabanın

_annee tam emin değilim ama önerilmiyor diye bir şey okumuştum sanki yumuşak olduğu için yenidoğanın yaslandığı ve yattığı şeyler sert olmalı içine gömülmemeli çünkü ekstra bilgiye ulaşırsanız sizde yazın mutlaka ben almayı düşünmüyorum o yüzden 😊

_annee benim ki beneto marka kızımda küçük yastıkla kullanıyordum bunda minder ve örtü takımı da aldım çocuk oturur pozisyonda gibi oluyor içime sinmiyordu

Puset içleri cocugun ergonomisine göre tasarlaniyor. Siz icine minder veya örtü koyunca hem cocugun guvenliginden hem de omurga gelisiminden ödün vermiş oluyorsunuz. Pediatrik fizyoterapistim ben ve önermiyorum puset içine minder veya örtü. Bu milyarlar verdigimiz pusetleri üretenler cocugun maksimum konforu, sağlığı ve güvenliğini düsünerek üretiyor. Siz minder koyunca emniyet kemeri de yeterli koruyuculugu saglayamiyor. Pusetin kumaşı yanmaz kumaş. Minder veya örtü olasi bi kaza anında bebeğin alevler icinde kalmasina sebep olabilir allah korusun. Nolur puseti puset gibi kullanalim. Biliyorum annelik hep daha iyisini istiyoruz bebeklerimiz icin ama daha iyisi diye düşündüğünüz sey bazen kötü olabiliyor. Üstüne örtü bile örtmeyin hatta. Bebegi uygun giydirmeniz yeterli.

_annee bende almadım içerisinde var diye onu yıkayıp kullanmayı düşünüyorum ekstradan almicam

_annee ben almadım peluş bir battaniye almıştım onu sererim diye düşündüm.

_annee nence gerek yok goruntu olarak cok guzel duruyo hosuma gidiyo o ayri ama pusetin icinde zaten var o sungerlerden bence gerek yok

_annee araba konusu ayrı tabii sonuçta daha geniş bi alan battaniyeyle kapanacak gibi değil orası