Merhaba az önce sonucum cıktı bugün 12. Günün gecesi kan sonucum bu sekilde çok üzgünüm reglim 7 mart sizce yükselme şansı var mı ?

Yarennasal reglime daha var ilk günden de hep kasık ağrısı vs yaşadım hala da var tuttu diye düşünmüştüm

Yarennasal yükselecek bir değer değil maalesef
    Adet tarihiniz de çok yakın azda olsa ara değer çıkardı olsaydı bebek

Yarennasal canım bende pcosluyum hiç stres yapma artabilir değer adet olmazsan tekrar test yaptırırsın hiç üzülme rabbimin bir bildiği vardır zamanı var demekki bizde adet düzensizliği olduğu için geç döllenme olabiliyor ben adetim 10 gün geçtiğinde öğrendim bebek olduğunu Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🤲

Ebruli52 amin inşallah yıkıldım resmen okadar çok belirti yaşadım ki 2 gün öncede rüyamda test yapıyordum pozitifti keşke bir mucize olsa keşke inanın ağlamaktan zor yazıyorum

Yarennasal ağlama lütfen kendini yıpratma pcos da olmuyo diye bir şey yok sıkma canını bende yaşadım aynı şeyleri çok iyi anlıyorum zayıflayacaksın dedi Dr mide ameliyatı oldum zayıfladım pcos gitti mi hayır yine var yine düzensizdi adetlerim oluyo yani dualarım seninle stres yapma sadece lütfen başka uğraşlar bul kendine kafanı dağıt

Yarennasal stres yapmaman lazım akışına bırakman lazım canım biliyorum zor ama dene… Daha adetine var geçsin bakalım hayırlı haberler alırız inşallah 🤲

Yarennasal benim arkadaşımın değeri 0.14ken 4 gün sonra 124e yükselmiş kendi gözlerimle gördüm kan sonuçlarını, Allahtan ümit kesilmez geleceği varsa gelir canım. Bende bekliyorum hala bi umut regl olmadım daha