Gullac35 aslında epidural hiç uyuşma olmadı. yani ameliyattan cıktığımda bacaklarımı hissediyordum. epidural tutmayıncs genel yapıldı dediler bana. ama sonra hiç iğne yapılmadı çok kendini kasmışsın dediler. narkozdan çıktığımda anlattıkları için çok aklımda da kalmadı açılcası. narkozdan uyanma hissi şey gibiydi 3 gün falan uykusuz kalırsınız ardından 10 saat uyuma planı yaparak uyur ve önemli bişey için bi saat sonra o en derin uykudan uyanmaya çalışmak gibi. insanları duyuyosunuz cevap vermekte zorlanıyor veremiyorsunuz yada konusmanız ağır oluyor. çok içip sarhoş olmuşsunuz da yatağınıza yeni yatmışsınız gibi biraz. ben mesela bagırarak agrım var diye ağladığımı hatırlıyoruö biliyorum bana bu kadar bagırma bak ailenin yanına odana alıcaz endiselenirler senin için dediklerini hatırlıyorım ama uygulayamıyorsunuz 😯 bana çok zor geldi ameliyat çok korkmuşum ama çok kolay ayağa kalktım ilk yürütme denemelerinde kalkınca bi basım döndü cubuk kraker yedim dilimin altında bekleterek adım attım zor ama atabiliyorsunuz