sonsuzmasalim Tomrisinizi hiç belli olmaz bir bakmışsın gerçek sancıların başlamış bebiş yola koyulmuş 😅 bende keşke biraz daha erken gelse diye bekliyorum bakalım
Tomrisinizi bsebse benim normal seyir cizgisi 30 da gidiyordu bir onceki seferde 20 lerdeydi . Hayir yapacakti aslinda cati muayenesi de olmadim ama haftaya erteledi 🤦♀️ size bakildimi?
bsebse Tomrisinizi banada yapilmadi hayir bude yaparim ederim de demiyor hic ptesi yine kontrol var bakalim. Benimde plasentada bant var gelisik geriligine sebep olabilir dendi ama cok sukur simdiye kadar olmadi ❤ aynen onemli olan kilo degil saglikli olmalari ❤
Tomrisinizi bsebse benim kizim kordon direncinden dolayi ne kadar durursa dursun haftasindan dusuk kiloda olacak ama doktor zayif doganlar daha cabuk toparlanip daha cok kilo aliyorlar dedi 💃 saglikli dogsunlar da bi sekilde besler kilosunuda aldiririz🤗
sonsuzmasalim Tomrisinizi ahaha😅 bende oğlumla konuşup duruyorum ikna etmeye çalışıyorum gelmesi için ama keyfi yerinde sanırım gelme taraftarı değil 🤣
Oznurboluzun sonsuzmasalim benimde son 24 36+4 günlüğüm kızımla nasiose benimde normal biraz korkuyorum ama hiç doğumu düşünmüyorum çantayı hazırlama derdindeyim evlerle uğraşıyorum bizim kizin gelesi de yok gibi aralıktan kurtunca egzersiz felan ne varsa başlıycam doktorum dedi yap diye 💜👼
Tomrisinizi sonsuzmasalim 40 dolmadan gelseydiler iyidi hayir o kadar bekleyip veya sanci cekip sonunda sezeryan olmak istemiyorum 😂
Oznurboluzun sonsuzmasalim açıkçası pek bilgim yok doktorum internetten bakıp yapabilirsin dedi plates suguat hareketleri dedi artık hangisini yapabilirsem deniycem
Dyg34 sonsuzmasalim allah sağ salim kavuşturmayı nasip etsin kilosu 3,200 yazmıssınızda ondan sordum kaç haftalıksınız diye fazla degilmi hafta olarak öndenmi gidiyor doktor birşey demedimi sadece bilmedigimden soruyorum sakın yanlıs anlamayın
sonsuzmasalim Dyg34 amin inşallah ☺️ evet iki hafta önde gidiyor benimki ve 38+0’e kadar gelmezse ve kilosu devam böyle giderse suni sancı verecekler. eğer kilo alımı yavaşlarsa o zaman tahmini doğum tarihine kadar duracak 😇