sonsuzmasalim Tugbamete aynen bendede yalancı sancı oluyor bazen sonra diyorum kim bilir gerçeği nasıldır😅 Allahım ama dayanma gücünü verir inşallah
Mariaisa sonsuzmasalim çok heyecanlıyım sabırsızlıkla bekliyorum oğlumu Planlı sezaryen olacak ilk bebeğimde sezaryen oldu 🙏🏻Son 23 gün 🧿❤️🙈☺️
aysess Benimde son 15 gün, 37+6 olduk. Nst de sancı yok. Sadece su birazazalmis. Çatı muayenesini yılbaşı öncesi doğumu tetiklememek için yapmıyordu, ben daha önce vajinal muayene olduğum için korkmuyorum, keşke yapsaydı merak ediyorum ne diyecek diye :) Haftaya kaldı ama inşallah haftaya da doğum için giderim :)
EzgiKizilates sonsuzmasalim sezeryan günü aldım dün 2 Ocak sabah 8.30da sezeryana gireceğim çok heyecanlıyım ❤️
bsebse Son 16 ❤ kizimizi bekliyoruz bakalim ❤ daha cati muayenesi olmadik ama su anlik gorunen normal gibi gibi. Ptesi kontrolumuz var 38+1 olcaz bakalim cati muayenesi olcak mi. 2haftadir nst de de sancimiz cikmadi
Tomrisinizi bsebse nst de en yuksek grafik araliginiz kac ? Aramizda 2 gun var dun nst de 40 50 arasi 3 duzenli kipirti vardi doktor dikkate alip bisey demedi bende sormadim acaba normali bu mu diyorum da ondan sordum
Rose21 Yogurtlupilav ben de 38de çatı oldum ve sıktım kendimi. 2 kere yokladı. İlkinde acıdı 2.sinde daha iyidi. Kendini sıkma zaten jel sürüyorlar.
Mv00 Leilademir evet çok şükür pramatüre sayılmayacak haftalardayız ama yine de nefes sıkıntısı çeker mi direk kucağıma alabilir miyim diye düşünüyo insan 😕
Leilademir Mv00 hayır öyle bir durum oluşmuyor endişeniz olmasın okadar cok dopum gördüm ki endişe edeceğiniz bir zaman dilimi değil içiniz rahat olsun ve bu tarz olumsuz düşünceleri çekmeyin üzerinize beyninizi rahat bırakın
Mls sonsuzmasalim son 31 benimde ama erken de gelebilir prenses normal düşünüyorum korku falanda hiç yok nedense :) aksine kızıma kavuşucam diye seviniyorum, rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin insallah 🤲👼🏻
Muhammedamine sonsuzmasalim şafak 9 💙 heyecan dorukta ama bende hiç doğum yapacak bir hava yok ufak tefek sancılar kasılmalar dışında 🤷♀️
bsebse Tomrisinizi genelde 60 70 uzeri olanlar diye biliyorum ben. Ama duzenli bir sanciniz olusmaya da baslamis. Takip edin ❤❤ benim hic 20nin uzerine cikmadi 2 kere girdim simdiye dek genelde 10-15 arasi. Aciklik falan bakildi mi size
Tomrisinizi 18 gün ama normal dogum bekliyoruz bakalim once mi olur sonra mi kizim 3000 kilo 50 cm olmus bence yeteri kadar buyumus gelebilir herseyimizde hazir 😅 adet sancisinin cok hafif halini kasiklarimda hissediyorum bi suredir ama doktor normal vucut kendini hazirliyor filan diyor keske dogurcan az kalmis 5 6 gune cikarirsin diyeydi ben cok skildim🤦♀️
bsebse Tomrisinizi ay dursunlar az daha yaa ne biliyim ben ultrasondan -500g hesapliyorum:))) genelde daha az dogduklari icin :)
sonsuzmasalim Tomrisinizi hiç belli olmaz bir bakmışsın gerçek sancıların başlamış bebiş yola koyulmuş 😅 bende keşke biraz daha erken gelse diye bekliyorum bakalım
Tomrisinizi bsebse benim normal seyir cizgisi 30 da gidiyordu bir onceki seferde 20 lerdeydi . Hayir yapacakti aslinda cati muayenesi de olmadim ama haftaya erteledi 🤦♀️ size bakildimi?
Tomrisinizi bsebse benim kizim kordon direncinden dolayi ne kadar durursa dursun haftasindan dusuk kiloda olacak ama doktor zayif doganlar daha cabuk toparlanip daha cok kilo aliyorlar dedi 💃 saglikli dogsunlar da bi sekilde besler kilosunuda aldiririz🤗