170420 BraKrkulakDumlupnar çok şükür yok ama arkadaşlar komşular falan vefat etti Rabbim birdaha göstermesin sinamasin insalah🤲
BraKrkulakDumlupnar 170420 Rabbim sabırlar versin o kadar hayatımız Alt üst oldu ki resmen insan bu acılara nasıl tepki vereceğini şaşırdı 😔 Rabbim geride kalanlara dayanma gücü versin biz bile hala atlatamadık etkisini ki çok şükür burda göçük olmadı
BraKrkulakDumlupnar 170420 21+4 bugün daha var baya ama işte bazıı doktorlar 35 den sonra kabul etmiyor ya ondan bu acelem
Asibel BraKrkulakDumlupnar normal ve kaçıncı sezaryen olduğu önemli değil indirimli 15.200 memorial. Mardin park indirimli hali ile 16.500 demişti bize ikinci sezaryene
Yasminnnnn Hayalgokce Bilmiyorum hiç varmı gecenlerde o hastaneden bir kadın dogumcu ayrılmıştı bir arastirayim varmı nazlı hoca bu gidişle doğumum Urfa’da sanmedde olacak inşallah hayırlısıyla
Asibel BraKrkulakDumlupnar ve Mardin parkta odalar tek kişilik değilmiş diye duydum tam bilmemekle beraber
BraKrkulakDumlupnar Asibel yok benb gördüm odalar tek kişilik ama normal doğum yapanları çıkarmıyolar diye duydum bende ekstra paara mı istiyolar artık bilmiyoeum
Asibel BraKrkulakDumlupnar çok şükür çok iyi geçti Hazal hocadan çok memnun kaldım ama odaları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
BraKrkulakDumlupnar Asibel Asibel ay yarabbim şu odalar beni çok korkutmaya başladı herkesten aynı şeyi duyuyorum hazal hoca çok iyii ama hastane çok kötü😭 neyseki sen sağlıcakla kavuşmuşsun🤲🏻 bize önerebileceğin birşey var mı🤭😂