Asibel BraKrkulakDumlupnar 37. haftamdayım Hazal hocaya takipliyim hastaneye geldiğinden beri onu çok seviyorum gerçekten. Hastane berbat ötesi devletten hallice doğumu memorialde mi yapsam diye düşünüyorum 2 gündür
BraKrkulakDumlupnar Asibel evet ya hazall hanımdan yana hiç sıkıntım yok Allah razı olsjn ondan çok iyi ilgileniyor ama hastane gerçeekten çok kötü ve hamile bi kaç arkadaşım diyarbakıra gidiyor şimdi doğum yapmaya resmen hazal hannımın hakkını da yiyor hastane
Hayalgokce Yasminnnnn urfada şanmed hastanesinde nazli hoca vardi hala duruyorsa iyi doktor dogum icin tavsiye ederim
Yasminnnnn Hayalgokce Urfa’da ki doktorum Sanmedde ebru hoca nazliyi duydum ama şuan varmı bilmiyorum
Yasminnnnn BraKrkulakDumlupnar Çok teşekkür ederim bakalım şuan hazalda devam edicem.hayirlisiyla o haftalara geliyim bakicam artık
BraKrkulakDumlupnar Yasminnnnn inşallah rabbim sağlıklıca kucağımıza almaayo nasip etsin hepimizin resmen hastane yüzünden doktor değiştirmek zorunda kalıyoruz
Asibel BraKrkulakDumlupnar benim de tanıdığım kaç kişi geçti Diyarbakır’a. İnsan kendini düşünüyor haliyle eski hijyen yok çalışanlar zaten söylemek bile istemiyorum
Hayalgokce Yasminnnnn ben 6 yil önce nazli hocada dogum yapmstim cok memnun kalmstim en son gecen yil hastanede var gözüküyordu suan var mi hala bilmiyorum
Halimeo BraKrkulakDumlupnar ben kontrole gelirdim park hastaesine ama şimdi Nusaybin’de develet Hastanesi’nde cok memnunm bazen randevu bulmasak Mardin devlet Hastanesi’ne de geliyoruz
BraKrkulakDumlupnar Asibel demeekki herkes aynı şeyden şikayetçi ama hastane hiç kendini geliştirmiyor doktorlar çok iyi dde olsa pislik içinde doğum yapmak kim ister. Bende devleti merak eetttim orası nasıl acabaa
Asibel BraKrkulakDumlupnar doğum memorialde daha ucuz onu biliyorum sadece devlete 1 kez gittim muayene için randevu bulmak imkansız
170420 Fatimeee BraKrkulakDumlupnar eşimi devlette küçük bir şeyden amaliyat oldu Mardin merkez devlet Hastanesi’nde daha beter inanın pislikten ölmus resmen kokuyor
Halimeo BraKrkulakDumlupnar sana söyleyeyim Nusaybin’de aliser sevinç var kadın doğum doktoru çok iyi tavsiye ederim mhrsde çıkıyor randevuları
BraKrkulakDumlupnar Asibel aa gerçekten mi ben bi 30 bin vardır demiştim ordada bi doktor önerdiler çok iyiymiş aslında ama uzak olması korkuttuyor beni
Asibel BraKrkulakDumlupnar normal ve kaçıncı sezaryen olduğu önemli değil indirimli 15.200 memorial. Mardin park indirimli hali ile 16.500 demişti bize ikinci sezaryene
Halimeo BraKrkulakDumlupnar nobetciyse zaten orda olur ama normal doğum yapanlar zaten ebe ilgileniyor sezeryan içinde doktorlar geliyor