Delidolu korkulcak bişi yokki bunda ameliyat ta basıyorlar sadece oda uyuşuk olduğundan hissetmiyorsun sadece kusma hissi geliyor oda senin iyiliğin için yapıyorlar pis kan kalmasın diye

Delidolu ben normal doğum yaptım, hastaneden çıkana kadar 4 kez alttan muayene edip karnıma bastırdılar. Zaten dünyam dönmüştü karnıma bastırmak canımı hiç acıtmadı yani çok abartılıyor 😂

Delidolu o korku değil cnm sen korku olarak algılıyorsun burda bi postta da yazdım heyecan bize korku gibi geliyor aslında çok heyecanlı çok meraklıyız zaten çocuğu çıkarttıkları an sende onla doğmuş gibi oluyorsun çocuğum İİ olsun ben önemli değilim diyorsun bnm bebeğimin kalp atışı düşmüştü acil sezeryan oldum ilkten ağlamadı geç kaldık dedim korktum ağladım yanağıma yaslayınca sarılması beni benden aldı pozitif düşün bebeğime kavuşcam de sen öyle yapınca bebek de içerde stres yapıyor kendini sıkıyor bnde sancım vardı dayanamadım stres yaptım çocuğumda stres yaptı kalp atışı düştü korkutmak için demıyom bunları yaşama hani sende güzel doğum hikayen olsun

Kimseye bakma ben iğne batsa oturup ağlayan o kadar canı tatlı biriyim öyle aman aman aşırı ağrılar ayağa kalkamamazlıklarda olmuyor karına basma olayı da öyle bişey değil ya anlık bi acı anında geçiyor rahat ol bebeğine odaklan herşey çok güzel olur inşallah hakkında

Delidolu evet bana yaptılar önce eliyle alttan parça çıkarıyordu sonra diğer eliyle de bastırıyordu

Delidolu bebeğin sağ salim doğduktan sonra hiçbir şey canını acıtmıyor bana güven ve korkma

Delidolu evet doğru basıyorlar içindeki pisliği boşaltmak zorundalar karnın sarkmasin diye kum torbası da koyuyorlar kalkarken zorlaniyorsun sonuçta karnında 7 kat kesik var yani doğru söyleyen neden her zaman suçlu olur anlamam ki sezaryen ameliyattir

Delidolu korkma kardeş bende Sezaryen oldum karnıma bastıran olmadı bende başka yontemler ile kan temizlendi herkes kendu yaşadığıni tek özel sanıyor

Delidolu hastaneye göre değişiyor. Hiç bastırmayanlar da var ancak sorun ebelere eğer bastırılıyosa uyuşukken yapın diye rica edin. benim arkadaşım rica etti Uyuşukken yapmşlar