BeyzZaA mery__ tam 4 haftalıkken gittim vakit gelmiş bence sende gitmelisin kese bebek görünür geç döllenme değilse
AyseErdal mery__ ben 10. Haftamda gittim , kese kalp atısı ve ultrason da net halini görebildim , eger sabredebiliyorsanız bekleyin bence ne kadar büyürse o kadar net kese, kalp atısı ve görüntü görmüş olursunuz, saglıcakla kucagına al inş
Caglaaa mery__ 6 haftalıkken gittim ama hamile olduğumu bilmiyordum rutin kontrollere gittiğimde öğrendim 😊
Caglaaa mery__ yok canım 7+6 da çağırdı doktor o zaman duydum hatta ilk duyulmadı su içtim şiştim ondan sonra duyuldu 😊
nurr_kbr Burcu22 canım benim şuan çok kasık ağrım oluyor açıkçası korkuyorum da sende de olmuş muydu 5 haftalık ken çok fazlaydı şuan 6 hafta biraz daha hafifledi adet sancısı gibi kramplar
Dilra Sinem21 ilklerde gitmek için sabirsızlanıyodum ama sonradan kendimi yatıştırdım cinsiyete denk gelsin istedim😐
Sinem21 Dilra valla iyi cesaret nasıl diye hiç endişelenmeden 4 ay beklemek tebrik ediyorum ben yapamazdım 4 haftalık öğrendim 2 hafta zor durdum😂
Dilra Sinem21 ilklerde asinda tedirgindim internetten okuyodum dış gebelik falan olma durumu varmış ama gittim doktora çok şükur yavrum iyimiş ama cinsiyeti yine ögrenemedim göstermedi kuzum kendini🤗🤗
Biricikbebegim Ela51 Merhaba adrtim 1 gün geçti sabırsız biri olduğum için doktora gittim hemen 😊 ultrason da göründü hemen çok yeni daha dedi 20 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi kişiden kişiye değişiyor ama kese görünmeye biliyor
Anne_Son 4+2 evde test yapıp gitmiştim doktora anlattım kan testi görmeden gebelikte yapılacak tüm testleri istedi üstüne gel ultrasonla bakalım daha kese görünmez ama dedi sen haftaya kese görmeye gel dedi benden emindi hamile olduğuma önceki hamileliğimde preeklampsi yaşadığım için aspirin ve folik asit başladı hemen şehir hastahanesi doktorunun bu kadar iyi olması beni şasirttı kartını verdi testleri watsaptan at bana diye korktum birde test negatif çıkarsa diye neyseki 451 çıktı bir oh çektim haftaya perşembe kese görmeye gidicem inşallahhh😇