mery__ 6+5 haftalık hamileyim son adet tarihime göre henüz doktora gitmedim siz kaçıncı haftada gittiniz 😊
Pregnantmom mery__ 6+4 te gittim bilerek kalp atisida duyarim diye cok şükür ilk gittigimde duydum kalp atıslarını😊
MelekAnnesi52 mery__ ilk hamileliğim olduğu için öğrenir öğrenmez gittim cumartesi acilde öğrendim salı kadın doğuma gittim 4 hafta 4 günlüktü 😄
AliBinnur mery__ 5 haftalıkken gitmiştim keseyi gördüm kalp atışını duydum hatta susam tanesi kadarcık olan mucizemi gördüm çok şükür😇
Bayanulu mery__ tam 4. Haftada öğrendim akşam acile gittik, sabah muayene ye gittik 😂 heyecanlı ve aceleciydik biz 😂😂
mery__ Heyecanli bu keseyı görüp kalp atışını duymayanlarında ne kadar stres yaptığına çoğu kez Sahit oldum bu uygulamada benimde moralim bozulmasın kaLP atisini ne zaman duycam daha sürekli düşünmektense hemen gitmeyim dedim zaten ogrenelı 3 gün oldu hamileligimi😊
Aysglsvm mery__ çok doğru düşünmüşsünüz ilk hamileliğimde hemen gitmiştik biz de. Doktor çok erken gelmişsiniz adet tarihi geçtikten en az 10 15 gün sonra gelmeniz daha iyi olurdu demişti. Bu sefer öyle yaptık hem kese hem kalp atışları gözüktü.
Oznr mery__ 5 haftalikken gittim minik bi kese göründü 7 de tekrar gittim kalp atisi ve bebegi gördüm. Simdi gitseniz kalbini duyarsiniz