Aysennnnnn Bsrnura Tedirgin olmanızı anlıyorum, dört düşük kolay değil . Lakin içinizi ferah tutun çok dua edin. Genetik test yaptırıp güzel sonuç alan da çok. İstisnalar he zaman var. Allah bize de nasip eder umarım sağlıklı bebekler 🙏🏻🙏🏻🤍
1kediannesi Bsrnura Canım inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsın. Düşükler insanı çok yıpratıyor iyiki genetik taramalı tüp bebek yaptırmışız diyorum. Maddi olarak zorluyor ama bir şekilde ödeniyor. Benim rahim dinlendirme yapılmıştı, sonraki ay transfer oldu.
Ezgidgtrtn Bsrnura Canım merhaba ben ankarada yaptırıyorum ecemiş klinikde benim hiç gebelik olmadı bir defa denemem oldu tutmadı bi defada toplama oldı döllenmedi amh düşüklüğü var bende 5 güne gelen embriyolardan biyopsi alıp gönderiyolar 14 günde geliyor sonuç sizin düşüklleriniz olduğu için mutlaka yaptırım çünkü genelde düşük olan ve tutmayan embriyolar kromozomlarında bozukluk var diyorlar
Bsrnura Ezgidgtrtn bende Ankara da yaptırıyorum canım kesin karar verdik yaptırcaz gazi üniversitesine tüp bebek mikrogende genetik testler yapılacak bir sonraki ayda koyulacak bugün kontrole gittim 10mm sagda dedi ama ekranda bir çok yumurta da vardı Perşembe tekrar gidicem anesteziyede gidiceksin o gün dendi maddi olarak çok çok zorlucak hemde ortada parada yok yaptırcaz die girdik ama nasıl olcak bizde görcez
Ervos Bende yaptırdım aralık ayında benim normalde çocuk oluyor ama hastalar 🥺 pgt yönetmiyle denedik ngs de yapıldı sağlıklı bir embriyodu tuttu da ama 8.haftada kalbi durdu acaba benim gibi bir durum yaşayan oldu tekrar gitmeyi düşünüyoruz ama çok korkuyorum gene olursa diye
Ervos İki gebeliğim oldu daha önce hiç öyle sorunlar yaşamadım ama bu süreçte kan sulandırıcı da kullanmadım
1kediannesi Minikcicek Allah razı olsun, darısı size olsun inşallah. Yoğun bir doktor, bekleme süreleri fazla onun dışında ilgi alaka hastane ve doktor olarak iyiydi. Laboratuvarda çok önemli, bu açıdan da Acıbadem tercih etmiştik.
Selo25 Aysennnnnn prof dr osman develioglu da genetik problem yoksa pgt nin dogru olmadıgını söylüyor belirttiginiz nedenlerden. Benim 1 düşüğüm var bunu söyleyince 2 tüp bebek merkezi de pgt önerdi. Ben de kararsızım
Dost12 Aysennnnnn canim merhabalar bende pgt yaptirdim ama dün malesef düsükle sonuclandi aklim hala almiyor nasil olur bu diye
Aysennnnnn Dost12 Doktorunuz bir açıklama yapmadı mı ? Yüzde yüz garanti vermiyorlar maalesef. Çok üzüldüm, umutsuz olmayın yine de imkanınız varsa tekrar deneyin
Dost12 Aysennnnnn malesef daha doktorum dönmedi bana. Genetigi gittigi Halde kaliteleri önemlimi onu sormak istiyorum cünkü hic sormadim kalitesini