Betul-97 Nergiz7 Boşveriyorum da gözleri dokuyor bir de sürekli sürekli söylüyor. Dedim kendi evim var iş lazım, yemek lazım, ütü lazım dedim benim işimi kim yapacak doğru diyor da işte illa bir söylenecek
Nergiz7 Betul-97 yaşına ver sabret bence, yaşlı insanlar biraz duygusal oluyolar sen sabrettikçe Allah sana yardım eder inşallah. Zor tabi altlı üstlü de olunca ama Allah büyük düzelir zamanla 🪻
Betul-97 Nergiz7 Baya alıştılar bana bence baştan nasıl olduğumu bilmeleri daha iyi. Aman kalpleri kırılmasın yok ayıp olur diye susmadım ya da istemediğim bir şey yapmadım. Baştan susunca sonradan konuşunca değişti demesinler diye baştan beri nasılsam öyleyim şimdi baya alıştılar çok bir şey demiyorlar 😊😊
BabyAta Nergiz7 anladımmm her hafta temizlik yapıldığı için temiz oluyor her yer zaten ramazan özel bir temizlik hiç yapmadikta biz ondan merak ettim ne farkı olabilir diye 😊 bayramdan önce detaylı perde falan yıkamalı temizlik yapılır bizde
1oglanannesi Nergiz7 ben yapamıyom 🥲🥲rahim agzı kısalıgımı ne ondan var doktor iş yapma uzan dedı fitil karına vurulan ignelerden filan kullanıyorum 🥲🥲🥲kayınvalidem yapıyo dipden yapmasada saolsun