Nergiz7 Kızlar hamile hamile ramazan temizliğine başlayalım mıııı ?! 😅 Ben şu an düşünme aşamasındayım 🤣 Ayol nerden nasıl başlayacağımı düşünüyorum planlama yapmam lazım 😆
Sermec27 Nergiz7 maalesef yasak bana plesentam Sezaryen dikisine yakınmış doktor ağır iş yapma ağır kaldırma yorma çok yürüyüş yapma dedi evi afedersin şey götürüyor 3 yaşında bir oğlum var akşama kadar evin içinden geçiyor ve ben hiç bir şey yapamıyorum benim yerime de yap ben elendm uzun bir süre temizlik işlerinden 🥴
Betul-97 Nergiz7 Eskiden bir ince temizlik yapardım şimdi 17 haftalık hamileyim evim dubleks yukarı çıkınca bile merdivenlerde yoruluyorum. Ama şöyle tülü çıkarıp camları deli gibi silmek istiyorum da kendime güvenim sıfır 😊😊
Nergiz7 Sermec27 sağlığından önemli değil kız sal gitsin boşver, iyi olduğunda yaparsın birinin de yardımıyla
Sermec27 Nergiz7 yapacak bir şey yok maalesef yarın kaynanam geliyor o yapar artık mecbur bebisten önemli değil hiç bir şey
BabyAta Nergiz7 anladımmm her hafta temizlik yapıldığı için temiz oluyor her yer zaten ramazan özel bir temizlik hiç yapmadikta biz ondan merak ettim ne farkı olabilir diye 😊 bayramdan önce detaylı perde falan yıkamalı temizlik yapılır bizde
Nergiz7 Betul-97 bende çabuk yoruluyorum canım, o yüzden her güne bi işi ufak ufak yapacam. Bir gün kapılar, bir gün petekler, diğer gün, dolaplar vs. gibi
yeschef-13 Nergiz7 ramazan temizliğinin ayrı bir özelliği var mı ? Ben günlük temizliğimi yapıyorum 2 haftada 1 ablamız geliyor derin temizliğe bunun ne farkı olacak ki
Nergiz7 yeschef-13 herkese göre değişir, ramazan temizliğinde biraz daha ayrıntılı yapıyoruz biz, pahalılıktan dolayı yardımcı çağıramıyorum şahsen
Betul-97 Nergiz7 Evet bende öyle yapıyorum napalım başkasına muhtaç değiliz şükür. 2 günde bitmez de 2 haftada biter yani. Kaynanam alt katımda sürekli kızıyor gelmiyorsun temizlik yapıyorsun diye de sürekli anlatıyorum en sonunda dedim hemen yoruluyorum zar zor yapıyorum her güne bir iş planlıyorum gelemiyorum biraz sert çıkışınca sustu da 1 hafta sonra yine konuşur😊😊
Yaprakdokumuseverr Nergiz7 Her hafta dip köşe yaptığım için öyle detaya ihtiyacım yok aslında bi mutfak dolabı bi kapıları halledicem tamam. 👌🏻 Camları da normalde yapardım ama çok enteresan tipte camlarım var hamileyken aşırı zor yapılıyo anca doğumda temizletirim. Ben büyük temizliği doğuma saklıyorum. 🤩
Nergiz7 Yaprakdokumuseverr benimde hamileliğim baya bulantılı geçtiği ve yardım edenim olmadığı için baya kirlendi evim, o yüzden ayrıntılı yapmak zorundayım. Hamilelik öncesi bende sizin gibi hep ayrıntılı yapardım ama kaç aydır alsadı gebelik sıkıntılarımdan dolayı
yeschef-13 Nergiz7 bizim abla her geldiğinde dip köşe yapıyoruz zaten derin temizlik için geliyor genele değil o zaman ekstra bir şeye gerek yok hani varya adetler ritüelller başka bir şey yapılıyor sandım ondan sordum 💐
Betul-97 Nergiz7 Boşveriyorum da gözleri dokuyor bir de sürekli sürekli söylüyor. Dedim kendi evim var iş lazım, yemek lazım, ütü lazım dedim benim işimi kim yapacak doğru diyor da işte illa bir söylenecek