mrvkrbyk genel anestezi ile belden uyuşturmalı 2 sezeryan tecrübem var. Genel anestezi de derin Bi ağrı ile uyanmak zor kısmı ama hemen ağrı kesiciler ile müdahale ediliyor sonra rahatlıyosun, ilk ayağa kalkış her zaman biraz zor, pes etmeden ısrarla adımlar atmalısın ki yürüdükçe rahatlama geliyor, sıkışan gaz çıkışı kolaylaşıyor. Genel sezeryan diğerine kıyasla daha ağrılı. Belden uyuşmaya gelince panik olabiliyor insan, ağrı kesinlikle yok ama yapılan her işlemi hissediyorsun, yine beldeki uyuşukluk Bi kaç saat daha sürdüğü için Genel anesteziye göre ayağa kalkış daha rahat, dediğim gibi onun da doğum anında panik kısmı sıkıntı, sakinleştirici veriyorlar, bilmiyorum benim tecrübelerim bu şekilde oldu. Bi de bel ağrısı bıraktı bende o kısımda da genel anestezi daha sağlıklı süreçti benim için. iki durumunda hoş olan ve olmayan yönleri var ama baş edilemeyecek durum yok ortada o yüzden kendini bunları düşünürek yıpratma .. Alllah o an Bi kabulleniş veriyo insana yardım ediyo gerçekten, o yüzden düşüncelerinde kendini bunaltma akışına bırak 🌸 tertemiz geçsin kavuşun inşallah .
Bu arada olumsuz yanlarını anlatmamım sebebi her duruma kendini hazırlaman için, bazı insanların acı eşiği yüksek o süreci bal kaymak gibi anlatabiliyolar ama benim gibi acı eşiği düşük ve panik insanlar bu tarz yorumlarla yola çıkınca o an ayrı Bi şok içinde kalabiliyosun hani böyle olmayacaktı, hani herşey çok kolaydı diye ayrı Bi girdap sarıyor insanı.. olumlu olumsuz herşeyin farkında olup psikolojik olarak hazır olmak, bilinçli bir şekilde akışına bırakmak her zaman durumu lehine çevirecek gücü verir insana.