zuleyhakoc Temmuz anneleri ve cinsiyet öğrenen belli olanlarınız varmı her ikiside olur ama insan merak ediyo 😍🥰
bebekteyaparimkariyerde zuleyhakoc yok yAaaa 9+5 daha nerdeeeee:) büyüsün biran önce diye dua ediyorum.zamn geçmiyor sanki.
Mrtbsrrr37 Canım Benin Gittim ama doktorum cinsiyet için çok erken sesi 13+1 bende merakla bekliyorum kazasız belasız kucağına al inşalalh ☺️☺️
zuleyhakoc Mrtbsrrr37 sende canm hepimiz inşallah sağlıklı olduklarda ilk bebeğim senin birde bu uygulamada 10 haftada öğrenenler bile var bende bu Pazartesi gidicem inşallah tam 13 hafta oluyo
Mrtbsrrr37 zuleyhakoc Ben şaşırıyorum 10 hafta içinde öğrenenlere anlamıyorum doktordan doktora mı değişiyor bilemedim hayırlısı olsun ne yapalım geç olsunda güç olmasın ☺️☺️Ama hep bir erkek hissi var bilemedim ☺️☺️
Pregnantmom zuleyhakoc İnsallah bakalım merakla bekliyoruz sağlıklı olsunlarda ben erkek duya duya erkek hissetmeye basladi.😁
zuleyhakoc Pregnantmom ayy banada diyenler hep erkek diyo ama farketmez tabi ama alıştım erkeğe içimden de o geçiyo ama hayırlı sağlıklı olsun farketmez hepimizinki
Ciwan-76 Denisss tamam işte hiç canınızı sıkmayın o zaman 🙏😀 ama yine de cildiye doktoruna görünün isterseniz. Ben gitmiştim herhangi bir krem vs yazmamıştı 🤗
zuleyhakoc Denisss bak erken ögrenmişssin bebeğe de bağlı değişmedi dimi sonraki aylarda cinsiyeti canm
Pregnantmom Denisss 5 hafta öndesiniz allah sağlıklı sekilde kucagimiza almayi nasip etsin hepimize önemli olan o😊