Busra1819 Betul-97 benim kız çok inatçı ya bir bağdaş kurdu kitledi bacaklarını birindede bir bacağıyla kapatmış yan duruyordu benim işte detaylıya kaldı 😊
Betul-97 Busra1819 Gerçekten öyle dün gittik doktor ne yaptıysa göstermiyor. Dedim benim bebiş mahremiyetine çok önem veriyor 😅😅
sariniz13 Damla_pelin haziran sonu doğumum var 23 haftalığım beşik ve 2 tane yeni doğan alt üst takım hariç hiç bişey almadım almayıda düşünmüyorum 😂
sariniz13 Damla_pelin ben bazar değmesinden çok korkuyorum birşey olur falan diye 30.haftamdan itibaren almaya başlarım diye düşünüyorum 😂
Leylaaaaa 14+5 teyim daha hiçbir şey almadım daha cinsiyeti de öğrenemedik, zaten ilk çocuğumdan bebek arabası park yatak falan var, bu hamileliğim de biraz sıkıntılı o yüzden acele etmek istemiyorum ya bakalım hayırlısı
seddackr myavocado ben de İstanbul’da yaşıyorum. Çok sıcak olmaz diye düşünüyorum. Cinsiyeti öğrendiniz mi
myavocado seddackr üç gün önce kontrolüm vardı, ultrason ile bakıp erkek dedi doktor. Yüzde doksan dokuz erkek çok net gördüm dedi ama ben daha erken diye yanılma olabilir diye düşünüyorum 😅 sizin belli oldu mu
ikiprensannesi___ Cinsiyeti öğrenmedik daha kız hissediyorum diye iki üç güzel elbise aldım nasip olur inşallah 🥰