35duygus erken gebelik testi kaset değil çubuk olanla öğrendim bende adetime 9 gün kala 2 test alıp 2-3 saat arayla yapmıştım pozitifti ikiside doktorum max 3 haftalık demişti çok erken öğrendim ama şüphelendigim için yapmıştım tam 9 gün vardı

35duygus ilk gebeligimde 8 gün regl geciktikten sonra yapmıştım direk pozitif çıkmıştı. Şuan 2. Gebeliğim ve reglma 4 gün kala falan yapmıştım direk test negatif cikmisti. Reglmin 2 gün gecikmesiyle yaptigimda pozitif çıkmıştı. Erken yapınca direk negatif çıkıyor o yüzden reglin gecikmesini bekle. Bende negatif cikinca hamile değilim diye düşündüm 1 hafta sonrasi pozitif çıktı o yüzden beklemeni tavsiye ederim. Bende niyeyse 2. De daha sabirsizim herhalde erken yaptım hep

35duygus beklenen adete 3 gün kala erken gebelik testinde negatif gördüm adete 2 gün kala kanmam oldu adet oldum sandım 1.5 gün tek sürdü şüphe üzerine kaset test yaptım çok silik çıktı kan verdim sonucum 11.97 çıktı pozitife dönme ihtimali var yani gönlünüzce olsun 🤲🥰

35duygus ben 6 gün önce yaptım negatifti. Sonra aynı testi gecikmenin 3. Günü yaptım pozitifti

35duygus erken gebelik testi yaptım adetime 2 gün kala negatif çıktı adetim geçikti 2.gün normal test yaptım ve pozitif

Kizlar benimde 5 i günüm 3 gün var bugun kaset.test yaptm negatif umudum kalamdi yaaa uzulmek.icin erken mi sizce?

Merveasm pozitif gördüğünüz gün mü bu dger çıktı kıyaslama için değil merak ettiğim için soruyorum bende adete 3 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetin 1. Günü değerim 11.97 çıktı daha sonra 48 saat sonra 26.50 oldu umarım sağlıkla alırız kucağımıza

_Mother_ evet pozitif gördüğüm zaman o değeri gördüm doktorun dediği 10 üstünde görünce 48saar sonra2 katına çıkması lazım

Merveasm bende adet günü 11.97 ile öğrendim 48 saat sonra 26.50 oldu 2 kat arttı yarın yine verecem inşallah sağlıklı gebeliktir

_Mother_ herşeyin hayırlısı gönlünü ferah tut Ben sadece 1kere kan verdim bir hafta sonra hastaneye gittim 5 haftalıkken keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta sınra gel dedi birde şekerim yüksek çıktı yükleme yapabiliriz dedi şaşkınım daha en başından yükleme yapılması oğlumda şeker yüklemesine gerek duymamıştı doktorum