Yalinn8 Ozge1212 'Listerine' diye birsey var, eczanelerden, kozmetik magazalarindan buyuk marketlerden bulabilirsin. Agiz gargarasi, mentollü, naneli... falan oluyor. O diyorum hem ferahlatir hem agiz tadinin duzelmesine yardimci olur😉
Ozge1212 Yalinn8 vallamı ay çok teşekkür ederim inşallah bana iyi gelir . İyi gelirse hep dualarımda olucaksın allah razı olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yldzm Ben de metal tadı gibi bir tat geldi ağzıma ilk dört ay. Besinci ay geçti ama. Dayanılmaz bir tattı.
Ozge1212 Yldzm dilerim allahtan benimde beşinci ay geçiverir bunu yaşayan herkesin geçer biran önce 🙏🏻
Cansn Ozge1212 gebeliğimi öğrenmeden 10 gün önce dişlerimi temizletmiştim sanmıyorum öyle bir sorun olduğunu. Ama olabiliyormuş böyle şeyler her gebelik farklı işte
Ozge1212 Cansn evet her gebelik farklı benim ilk gebeliğimde kızımda böyle birşey yoktu ne bulantı ne de bu iğrenç ağızdaki tad🤦🏼♀️
Duce Ozge1212 gunde 3 kere dis fircalayip karbonatli suyla gargara yapiyordum gene ayniydi yedigim ictigim hicbirseyden tat alamiyordum sanki hep ayni seyi yiyormus gibiydi .. ne zaman dogum yaptim ozaman gecti canim Allah yardimcin olsun insallah ❤
Ozge1212 Duce ay canım senin doğuma kadar mı sürdü🤦🏼♀️😞😞çok kötü nasıl dayanabildin allahım iğrenç bişey ya 🤢
Ozge1212 Bgusta ben aldım Sakız’ları kaç saattir ağzımda içim dışım nane oldu pekte sevmezdim normalde ama mecbur artık😃