Ozge1212 Bgusta sürekli ağzından sakız düşmeyen insanlara takılırdım laf söylerdim şimdi aynısı benim başıma gelicek galiba ah sakız ah sana kalmışız desene😃gidiyorum almaya nanelisinden 🤩
Minnos53 Ozge1212 geçti geçti çok şükür 1 ay kadar sürdü hatta dışarı çıkınca daha kötü oluyordu ağzım hepten çamur gibi sürekli vivident naneli çiğnedim
Ozge1212 Elifffcik67 herkesin ortak cevabı naneli sakız ve şeker .Bende hemen bugün alıp deniyecem inşallah bana da etki eder🙏🏻
Gmzcngi Ozge1212 bir süre öyle gidiyor canım sanırım ya ilk zamanlar benim öyleydi demir vardı sanki ağzımda o yüzdende sürekli midem bulanıyordu🥺
Ozge1212 Gmzcngi evet aynı şekil benimde öyle oluyor ve o yüzden sürekli mide bulanıyo henüz 15 haftalığım 🤦🏼♀️Nasıl sonunu getirecem bilmiyorum allah yardımcımız olsun
Gmzcngi Ozge1212 ne yapsam gecmiyordu canım su içince dahada alevleniyordu o tat su bile icemiyordum sonra kendiliğinden geçti seninde bian önce geçer insallah🤲♥️
Ozge1212 [bilinmeyen] zaten sabretmekten başka çaremiz Yok ki☹️ Rabbim yardımcımız olsun 🙏🏻 Ağız tadı bozukluğundan kurtarsınnn
Ozge1212 Gmzcngi gün oluyo su içmiyorum ,içmek istiyorum ama içemiyorum tiksiniyorum sudan bile o ağızdaki tad bulantıyı tetikliyor zaten o bozukluk geçerse Emin’im bulantı da Azalacaktır inşallah geçer inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ozge1212 Ssraa evet hiçbirşey yiyip içemez olduk bu yüzden dolayı bian önce kurtuluruz sağ salamet inşallah🙏🏻
Yalinn8 Ozge1212 kustugum zamanlar listerine le gargara yapiyordum, bi deneyin alkolsüz herhangi birini😉