Ahsen_ahsen malesef 🥰hissettiğimden eminim gaz değildi ilk kızımda 17 18 de kıpırtıları hissetmiştim yavaştan güçlenmeye başladı 20 den sonra düzenli hissettim ilk kızım ultrasonda baktığımızda da uyurdu kıpırdamazdı hiç ilk haftalarda ama bu çok hareketliydi ve gaz değildi oynuyordu sağ kasığımın altındaydı hep garibime giden o zaman net hissedip hareketleri de güçlüyken şimdi bu haftalarda zayıf hareket etmesi tuhaf balık gibi oynuyordu yani sağ kasıkta onun dışında gazdır dediğiniz şey var ya pıt pıt hareket o şimdi oluyor işte bu haftada o yüzden bazen bebek mi değil mi ayırt edemiyorum 15 16 haftada hissettiğim bu haftalarda hissettiğim aynı hareket değil şimdi güncel olarak zayıf hareket hissediyorum ve acaba bağırsak hareketleri mi gaz mıydı diyorum haftaya netleşir inşallah 🙏 bu arada sırtını 16 haftada döndü ondan mı acaba pozisyon farkından dolayı mı ki 🤷♀️
2 . Gebelik hareket
Ahsen_ahsen ay bence öyle değil ben korkudan doktora gittim çünkü düzensiz olur minik minik dedi 17 haftalık olcaz bugün gaz hareketiyle bebek hareketi ayırt ediliyor ve ben üşütünce karnımda gaz hareketi oluyor yada çok zayıf olduğum için hissediyorum , minik minik vuruyor gazım bana hiç vurmadı 😂😂
- Düzenlendi
Ben ilkte 28te hiss etmiştim ama 2 numara da 14 haftadayız hiss ediyorum. 15i tamamlıyoruz bu arada. 14+4gün galiba
Beybitooo kız yok ya netti bebekti yani şimdi zayıf acaba sırtı dönük diye pozisyon farkından mı diyorum haftaya netleşir inşallah valla kızım hasta ya onunla uğraşıyorum 🥲
Sarina98 maşallah 2. Ler erkenci oluyor genelde bende erken hissettim ama artık net değil çok zayıf hareket ediyor 🥲
2prensesannesiiii geçmiş olsun kuzum kafana taktığın içindir belki çikolata falan ye sırt üstü yat biraz
Beybitooo yok hareket zayıf önceki gibi değil hani 15 16 da hissedilen bağırsak hareketidir deniliyor ya şuan hissettiğim onun gibi bişey o yüzden netlik gittiği için tuhafıma gitti hani başta zayıf olsa sonradan netlik kazanır netken zayıflaması garibime gitti galiba pozisyondan ya haftaya bakalım teşekkür ederim kuzum 🙏
Beybitooo sen naptın gittin mi sonra dra
2prensesannesiiii gittik yaptırdık sonuç bekliyoruz
Beybitooo ne zaman çıkacak hayırlısıyla sonuçlanır inşallah canım muayenede ne denildi kist görünüyor mu daha?
2prensesannesiiii hiç ona bakmadı doktor direkt amniyonsentezi yaptı 10 gün içinde ön sonuç çıkıyormuş orda belli olurmuş 27 sinde yaptırdık yani yapmayalım desede içimizde bi şüphe kalacaktı iyi oldu
Beybitooo hayırlısıyla al kucağına inşallah hayırlı sonuçların olsun güzel haberlerini bekliyorum canım dualarımdasın🙏🙏🙏🌺
2prensesannesiiii meraba tanidinmi canm beni çin takvimi yapmıştın bana bebek kız diyodun doktor erkek demişti bugün öğrendim kizimmmm oluyooo seninkinin cinsiyeti nedir
alyamm_33 benimkinin cinsiyette kız 🥰 2 dr kız dedi net olarak organ taramamız var 27 martta 🥰
2prensesannesiiii o nedir kaçıncı haftada oluyo
alyamm_33 18 ile 23 hafta arasında yapılıyor bebeğin tüm organları kontrol ediliyor tam mı diye onun dışında o sırada bazen cinsiyette yanılma oluyor ordaki ne çıkarsa o yani benim kızımda yanılma olmadı bunda da olacağını sanmıyorum artık 2. Drda kiz deyince 🥰
2prensesannesiiii ya benim doktor 12-13 haftasında erkeğe benziyordu yapısı olarak 16 haftalık olduk dün kesin kız dedi %100 kız dedi artık ben de şüpheye düştüm yani bir şeyler almak istiyorum cinsiyet değişir diye korkuyorum
alyamm_33 bi sonraki gittiğinde alırsın tekrar kız derse ona göre şeyler alırsın benim 11+6 dan 18 haftaya kadar kız denildi hep başka dr da kız dedi şüphem kalmadı şuan 19+1 olduk 🥰 ama emin değilsen unisex kıyafetler alabilirsin