2prensesannesiiii 15 ile 16 hafta arası net hissettim oynuyordu ve zayıf değildi hareketleri 16 dan sonra bi kaç gün hissetmedim sonra tekrar hissettim ama zayıf pıt pıt zayıf vuruyor muayeneler de sıkıntı yok sağlıklı ilerliyor ama tam tersi olması gerekmiyor muydu şuan 18+3 haftalık 15 16 da zayıf olması gerekirken hareketlerin şimdilerde zayıf
Beybitooo 2prensesannesiiii kız sen nerelerdesin 😂😂 bu bebeler bizi çıldırtacak bende öyle hissettikten sonra kaç gün hissedemedim çok şükür dün yine pıt pıt vurmaya başladı ama belli bi haftaya kadar düzensiz oluyormuş korkma belki ilk hissettiklerin gaz hareketleriyle karışmıştır güçlü değildir şimdi benimki zayıf mesela
alyamm_33 2prensesannesiiii meraba tanidinmi canm beni çin takvimi yapmıştın bana bebek kız diyodun doktor erkek demişti bugün öğrendim kizimmmm oluyooo seninkinin cinsiyeti nedir
2prensesannesiiii Tbsra95 15 16 da güçlü hissediyordum baya hiperaktifti sanki küçük bi balık oynuyordu ama şimdi zayıfladı hareketleri pozisyondan kaynaklı mı acaba hareketleri şuan zayıf hissediyor olmam en son sırtı dönüktü
Melson20 Valla ben ilk gebelikte 19 hissettim, ikinci gebelikte hic hissedemeden kalbi durdu 15+6da, simdi ucuncu gebelik 23de yeni yeni hissetmeye basladim 😅
2prensesannesiiii Melson20 başın sağolsun Allah tekrarlatmasın inşallah baya geç hissetmişsin sağlıcakla al kucağına inşallah 🙏 🌺
Ahsen_ahsen Hissettiğinizi sandığınız şey gazdı muhtemelen o haftalarda bebek hareketi dediğiniz gibi net hissedilmez çünkü. 16 haftalıkken bir kıpırtı hissediyorum dedim doktora imkansız onlar gaz dedi. Benimde 2. Gebeliğim üstelik. 19 da nadiren hissetmeye başladım şimdi 23 haftalık olacağız yine düzenli değil ama artık bebek hareketi olduğu gayet belli hatta bazen acıtıyor. Küçücük haftalarda bebeğim kıpır kıpır diyenlere pırtlatın geçer diyesim geliyor :D
2prensesannesiiii Ahsen_ahsen malesef 🥰hissettiğimden eminim gaz değildi ilk kızımda 17 18 de kıpırtıları hissetmiştim yavaştan güçlenmeye başladı 20 den sonra düzenli hissettim ilk kızım ultrasonda baktığımızda da uyurdu kıpırdamazdı hiç ilk haftalarda ama bu çok hareketliydi ve gaz değildi oynuyordu sağ kasığımın altındaydı hep garibime giden o zaman net hissedip hareketleri de güçlüyken şimdi bu haftalarda zayıf hareket etmesi tuhaf balık gibi oynuyordu yani sağ kasıkta onun dışında gazdır dediğiniz şey var ya pıt pıt hareket o şimdi oluyor işte bu haftada o yüzden bazen bebek mi değil mi ayırt edemiyorum 15 16 haftada hissettiğim bu haftalarda hissettiğim aynı hareket değil şimdi güncel olarak zayıf hareket hissediyorum ve acaba bağırsak hareketleri mi gaz mıydı diyorum haftaya netleşir inşallah 🙏 bu arada sırtını 16 haftada döndü ondan mı acaba pozisyon farkından dolayı mı ki 🤷♀️
Beybitooo Ahsen_ahsen ay bence öyle değil ben korkudan doktora gittim çünkü düzensiz olur minik minik dedi 17 haftalık olcaz bugün gaz hareketiyle bebek hareketi ayırt ediliyor ve ben üşütünce karnımda gaz hareketi oluyor yada çok zayıf olduğum için hissediyorum , minik minik vuruyor gazım bana hiç vurmadı 😂😂
2prensesannesiiii Beybitooo kız yok ya netti bebekti yani şimdi zayıf acaba sırtı dönük diye pozisyon farkından mı diyorum haftaya netleşir inşallah valla kızım hasta ya onunla uğraşıyorum 🥲
Sarina98 Ben ilkte 28te hiss etmiştim ama 2 numara da 14 haftadayız hiss ediyorum. 15i tamamlıyoruz bu arada. 14+4gün galiba
2prensesannesiiii Sarina98 maşallah 2. Ler erkenci oluyor genelde bende erken hissettim ama artık net değil çok zayıf hareket ediyor 🥲
Beybitooo 2prensesannesiiii geçmiş olsun kuzum kafana taktığın içindir belki çikolata falan ye sırt üstü yat biraz
2prensesannesiiii Beybitooo yok hareket zayıf önceki gibi değil hani 15 16 da hissedilen bağırsak hareketidir deniliyor ya şuan hissettiğim onun gibi bişey o yüzden netlik gittiği için tuhafıma gitti hani başta zayıf olsa sonradan netlik kazanır netken zayıflaması garibime gitti galiba pozisyondan ya haftaya bakalım teşekkür ederim kuzum 🙏
2prensesannesiiii Beybitooo ne zaman çıkacak hayırlısıyla sonuçlanır inşallah canım muayenede ne denildi kist görünüyor mu daha?
Beybitooo 2prensesannesiiii hiç ona bakmadı doktor direkt amniyonsentezi yaptı 10 gün içinde ön sonuç çıkıyormuş orda belli olurmuş 27 sinde yaptırdık yani yapmayalım desede içimizde bi şüphe kalacaktı iyi oldu
2prensesannesiiii Beybitooo hayırlısıyla al kucağına inşallah hayırlı sonuçların olsun güzel haberlerini bekliyorum canım dualarımdasın🙏🙏🙏🌺