seymanurravci kızlar 7+1 oldum bugün ama birgün iyiysem diğer gün kötüyüm midem bulanıyor ama ne kusabiliyorum ne öğürebiliyorum iştahım hiiç yok yesem bulantıdan yerimden kalkamıyorum nasıl olcak böyle
Gizema0 seymanurravci prilam vermişti doktorum baya hafifletiyordu 3-4saatte bir prilam içiyordum doktoruna danışıp kullanabilirsin
Aysima_19 seymanurravci prilam dr kullanıyordum gece yatmadan önce 2 tane içiyordum doktorum öyle demişti ve işe yarıyordu en azından kusmuyordum ama iştahsızlık 4 aya kadar devam eder gerçi herkes farklıdır ama bana 4 ay dayan demişlerdi ve geçti çok şükür 5. Aydayız ilacı bıraktım bulantılar da bitti iştahsızlık da iştahsızlığa maalesef fayda yok bebek için zorla yiyorsun
yenimama seymanurravci bende oyleydim ilk aylarda kendimi mecbur edib yiyordum 3 aydan sonra duzeldi bulantilar gitdi
Bebekkk00 @seymanurravci bende öyleyim 8 haftadayimm ve hiç bişey yiyemiyorum yesem de kusamiyorum sadece ögürebiliyorum ne olcak bilmiyorum böylee.
seymanurravci Bebekkk00 kusmaya çalısırken öğürüyorum bende konusmak bile canım istemiyor dün çok iyiydim bugün sabahtan beri aynı su bile bulandırıyor
Bebekkk00 @seymanurravci bende de aynısı ama doktora soracağım gidince korkuyorum böyle devam ederse bebek gelişmez diyee.
Nidaanur Bebekkk00 korkmayın depolardan faydalanıyor bebişler. Zaten bebiş geliştiği için kusuyoruz. Prilam kullanıyorum bende fayda etmiyor çoğu zaman. Daha kuvvetli bi ilaç isticem🥺
Bebekkk00 @seymanurravci Evet bende de oluyor ara ara öyle çok sık değil ara ara oluyor ve kısa sürüyor.
seymanurravci Bebekkk00 benımde aynı şekilde çok kosa sürüyor regl olacakmısım gibi bir ağrı normal demekki
Bebekkk00 @Nidaanur Teşekkür ederim ya valla içimi rahatlattınız ama bence fazla ilaç kullanmayın ya tehlikesi yoktur belki ama ne bilim ben herşeyden korkar olmuşum bazen kendi kendime acaba iymi bişey mi oldu durumu nasıl napsam bu psikolojiden çıkamıyorum çok korkuyorum.
Bebekkk00 @seymanurravci Aynen canım bende de aynısı oluyor o kadar korkuyorum ki ya ağrımasa bile korkuyorum gün içinde acaba iymi diyee
seymanurravci Bebekkk00 bende aynı şekildeyim ilk bebeğim kalp durması sonucu kürtaj oldum haftada bir doktora gitmek istiyorum
seymanurravci Bebekkk00 bende aynı şekildeyim ilk bebeğim kalp durması sonucu kürtaj oldum haftada bir doktora gitmek istiyorum
Bebekkk00 @seymanurravci Bu sefer İnşallah kavuşursun bebişinee Bende okuyorum burda öyle şeyler çok korkuyorum Rabbim böyle bı acıyi yaşatmasın hiç kimseye sağ Salim sağlıklı bı şekilde alırız kucağımıza İnşallah 🤲❤️
canoygz Galeta kraker tarzı yemeye çalışın. Ve kötü yazıları okumayın ilk aylarda böyle zorluklar yaşanıyo kendinizi çok dinlemeyin Rabbim sağlık versin size ve yavrularımıza 😊
Tgceuzn 14+4 olduk mide bulantısı geçmedi hayattan soğudum sürekli evde yatıyorum hiç bişey yapmak istemiyorum 9. Haftada doktor prilam verdi ilk başlarda çok iyi geliyodu artık oda işe yaramıyo acilde serum taktırıyorum sürekli