• Gebelik
  • 5-6-7 Haftalık Gebeler Buraya

Ben reglime göre 8 haftalık ama ultrasona göre 6+7 haftalığımı. Bu hafta mide bulantılarım başladı 3 gündür gece bile uyanıyorum bulantıdan ve aç kaldım mı elim ayağım titriyor. günde 2 3 kere kasık ağrılarım oluyor hemen geçiyor. İlk haftalar göğüs ağrım çoooktu bu hafta azaldı hatta bebeğe bişey oldu sandım ama şükür yokmuş yine de göğüs ağrılarım var tabii☺️ bulantı dışında hafif geçiyor sanırıım benim

Bende 5+5 im canım cidden kaşık ve bel ağrımdan korkuyordum artık normalmiş galiba 6+1 de yani Salı günü doktora gideceğim

Kalp atışı için ne zaman gideceksiniz kızlar

[silindi] Bende 6+6yım. Bulantı, baş dönmesi çok fazla. 1 sezaryenim var. Ara ara ameliyat yerim bile ağrıyor. Perşembe gittim. Keseyi gördüm ama kalp atışını duyamadım. Alttan bakayım istersen dedi. Bende istemedim kendimi kasıyorum çünkü. Haftaya yine gel dedi. Allahın izniyle duyarız İnşAllah 🤲

nununundunyasi çarşamba günü evde test yaptım ama kan işini sorma sinirlerim bozuk perşembe sabah sağlık ocağına gittim kan verdim sonuçlar pazartesi çıkacakmış ilk defa böyle bişey duyuyorum bilsem özele giderdim acemilik işte sonuçlar çıkana kadar 4 gün geçmiş olacak pazartesi sabah tekrar özele gidip kan vereceğim dolayısıyla doktora da gidemedim sende durumlar nedir

• [silindi]

Bihtrr

Ya bende de belirtiler bi geliyor bi gidiyor o yüzden endişe ettim ama herkeste öyle sanırım :)

• [silindi]

Kr6543 ben de seninle aynısını yaşadım baktım sonuçlar çıkmıyor devlet hastanesine gittim hemen sonuç çıkınca doktorum gün hesapladı beta 797 çıktı ilk 5 gün sonra ultrasona çağırdı keseyi gördü, 15 gün sonraya gün verdi kalp atışı için 1 hafta var bekliyorum ben de :)

[silindi] ayyyy hadi sağlıkla duyarsınız inşallah cuma günü gideyim özele dedim eşimin işi çıktı gidemedik neyse az kaldı pazartesi tekrar özele gideceğim

[silindi] bende 7+2 yım . İlk zamanlar belirtim baya vardı sonraları normallesti korktum bende ara ara bel ağrım oluyordu doktora gittim kalp sesini dinledim çok şükür her şey yolunda dedi doktor .şimdi çok iş yapınca bel kasık ağrım oluyor bel ağrım oluyor bulantı var çok uyku hali var birde

[silindi] bende 5 hafta 3 günlüğüm. Bel ağrım ve kasık ağrım hep var . Koku hasssasiyetim oluyor ama bulantım olmadı çok şükür. Ara ara kanamam da oluyor hafif

• [silindi]

Lovelovebaby yaa insan ağrıyı belirtileri hissedince rahatlıyor arada belirti kaybolunca korkuyorum :) çok sevindim normalmiş içim rahatladı

• [silindi]

Kr6543 bence gidip devlette kan ver, ilki de çıkar ona da kıyaslama olur. Zaten artışı görmek için 2. Bi kan isteyecekler senden. 2 günde bir iki katına kadar artış beklenir ama %60 artışa kadar normal kabul edilir. En azından elinde 2. Kan olsun, özelde 1400 tl ankarada bence o parayı verme özele. Zaten kese göründükten sonra beta baktırmayacaksın bir daha

• [silindi]

Lovelovebaby aminn, hepimiz kucağımıza sağlıkla alalım inşallah🙏🏼🥰

• [silindi]

Kubi12 kanama için doktora göründün mü, normal miymiş

[silindi] mantıklı pazartesiye sıra bulabilirsem giderim canım

[silindi] bende 5+1 haftalığım ikinci gebeliğim olmasına rağmen çok kasık ve bel ağrısı yaşıyorum hatta sürekli tualete gidip bakıyorum acaba bişey falan geldimi diye ayakta uzun süre kalınca ağrılarım çok oluyor bide sabahları bulantım oluyor hafif benim betam 1957 çıktı acaba programdan önce olabilirmi gebeliğim