MinikkCivcivim tugcesakzci 2 oglumda bisey asermemistim asermek nedir bilmezdim ama yazin misir kozlerken aklima bir kestane dustu ki oyle boyle deil tabi yiyemedim orasi ayri asermek nasil olur onuda tatmis oldum😂😂😂
Dhsuiskwk tugcesakzci ilk hamileligimde afyon kaymagi istemistim gelen giden kaymak sekeri getiri en son care afyona gittik yol ustu dinlenme tesisinden aldik😅 Bunda ise kavunlu dondurma ve kabak tatlisi 😊
Eminebyzaa1 Rabia112a limon düşük mü yaparmış sizden duydum ilk defa kan sulandırıcı ne kullanıyorsunuz bence oksapar kullanıyorum ondan sordum bende ilk zamanlar acayip asermistim
Rabia112a Eminebyzaa1 bende oksapar kullanıyorum canım doktor limon hurma nane bitki çayı greyfurt ananas fazla tüketme dedi
Gulsah-207 Syda01 instagramda bir sayfa var orda var kargoluyorlar ama çok pahalı Çağla’yı hatırlamıyorum da eriğin 3 tanesi 250 TL ydi
Eminebyzaa1 Rabia112a kaçıncı haftada siniz acaba bide iğneyi kullanmanızın sebebi nedir doktor bana ilk çocuğum düşük oldugu için vermişti soruyorum böyle ama kusura bakmayın acaba aynimiyiz diye:)
Ilba_34 tugcesakzci tarhana cipsi hemde bianda kokusu gelmişti burnuma annem sağolsun bir komşusundan bulup kargoyla yollamıştı😂😂
Annetubis tugcesakzci gebe olduğumu bilmiyordum ve ilk zamanlar sadece burnuma mis gibi çıtır simit kokusu geliyordu yiye yiye poğaça gibi oldum 😅
Yazgan1 Kışın ortasında kiraz aşerdim 1 ay sonra sağolsun kayınpederim yurtdışından sipariş edip getirtmişti 🥳 yemelere doyamamıştım şimdiler de karpuz istiyor ama bekliyorum yakında çıkar diye 🫠
Mer3459 Yazgan1 ben aldım iki kere marketlerde var çeyrek aldım kesmeyi bekleyemedim tezgahta yemeye başladım sizde alın marketten
Naciyemutlu tugcesakzci can çekmesi değil de gece vakti burnuma karpuz kokusu geldi of inanamadım kış günü karpuz ne alaka dedim etrafı kokladım havalandırmadan parfüm kokusu mu geldi karpuzlu diye de düşündüm ama yok 🍉koku gelince aha bu aşerme olsa gerek diye geçirdim içimden inanmıyodum da 😅
tgbmerve tugcesakzci ekşi elma Allah’tan yaz kış var , ama yeşil tam olmamış limon aserdim çocukken dalından koparıp soyar yerdim zor la buldular 😁😁😁
Ezel16 tugcesakzci Hamile olduğumu bilmeden ilk limonla başladı sonra şalgam suyu ve kornişon turşu ve suyu ve vazgeçilmez boza 🙈 Şuan 4 gözle eriği bekliyorum çıksa da alsam yesem ya 🥹
Rabia6606 Ezel16 bende eriği bekliyorum donuk oluyor mevsiminde olmayan meyveler oda hiç hoş olmuyor . Sizin bebisinizin cinsiyeti nedir?