SenemKrgl Cyla2014 merhaba benim de son regli tarihim 9 Ekim 😊 2 Ocak’ta ikili test için gideceğim görürsem tahminde bulunacam dedi çok heyecanlıyımmmm 🤩🤩🤩😍🙈
Hatice90 SenemKrgl ayni son regl tarihimiz :) ben bugun yaptirdim ikili testi. Kesin bisey soyleyemiyolar malesef 🙄
Fidankoc Ozen89 ooo bnm sırtında göğsümde suratında heryerinde sivilce cıktı vede cok aciyo sivilcelerim 🤰🤗Hayirlisi olsun insllh sağlıcakla...
Zelnuray Ozen89 bende de çok çıkıyo sizde de mi aynı önceden yüzümde olurdu şimdi vücudum da başladı 😞
Aslannnn Ozen89 7 ekim bende kiz hissediyorum sanki bendede sivilceler var çirkinleştim kızı olacak olan çirkinleşir derler ama bilemedim 🤗😄😊🤩👶🏻
Zelnuray Sinem21 arkadaşım gibisin 😞 bebiş içşn yemen lazım ama elma iyi geliyor ayva onları ye bulantı için
Ozen89 Zelnuray sadece yüzümde çıkıyo . Bi tane çok büyük çıktı gece yatmadan karbonat sürdüm baya söndü . Ama cildim bozuldu . Saçlarım hiç dökülmüyor eskisi gibi ama saçlarım baya iyi oldu 👍🏻
Zelnuray Ozen89 bende de saç dökülmesi kedil avuç avuç saç toplardım ama sivilce çok beter ya çirkinleştim 😞
NimetDilmen Ne çok 13 ekim varmıs 😁 Bende 13 ekim. Çarşamba randevum var sanmıorm soyluceklerini ama bakalm İnşaAllah söyler 😍
Denizanne Cyla2014 benimki son olarak 9 uydu. 11 hafta 3 gunluk tam 11 haftalıkken kızım olacağını öğrendimmm 🥰🥰
Aslannnn Denizanne ne güzel erkenden öğrenmişsin 😊 Tabikide önce sağlıklı olmaları önemli ama merak ediyor insan 😊😄👶🏻
Sinem21 Edyedy ay ne güzel biz ultrason da biraz ilerde gidiyormuşuz bugün öğrendim 🥰🥰🥰ama cinsiyet öğrenemedim tabiki🥺