beyza-guven Murat değil mutlu bey
Bursa Dr hastane önerisi ?
beyza-guven ultrasonda renkli bakıyormuş doğru mu bende ona gidicem cmt
Esraaaas 🤣🤣🤣telefonun azizligine ugradim anlamadiniz sanirim 🤣murat olmadigini bende biliyorum
ElaEge evet bugun gittim hatta renklide bakiyo sizede gosteriyo ve cok kibar bi doktor telefon numarasinida veriyo acil bisey olursa kafana bisey takilirsa arayabilir mesaj atabilirsin diyo cok cok memnunum
Jimer nuray hanım a gidiyorum
Jimer doç. Dr. Bilge çetinkaya demir harika bir doktor çok memnunum
Merhaba. Bende 7 aylik hamileyim . Hamileligimin basindan beri Osmangazi Aritmi Doç Dr Deniz Şimşek takipli gebeyim .Kendisi cok ilgili cok pozitif bir doktor . Ulaşılması kolay bir hekim telefonlariniza donusu ve bilgilendirmesi herzaman cok iyidir ileride yaptiracaginiz ikili trama vs olan stresli testleri bile size enerjisiyle ve bilgi donanimiyla stressiz gecirmenizi sagliyor . Her sorunuza detayli cevaplar alirsinjz kafanizda soru isareti birakmamak icin cabalar . Gercekten bu donemde doktor cok onemli cunku siz ve bebeginizin sagligi onun elinde ve Deniz Bey bence buyuk bir sans . Denemenizi tavsiye ederim . Doç olmasina ragmen operatorlere gore ucreti gayet uygun .muayene ucreti 1000tl nornal dogum 20 bin sezeryan 25 bin tl . Akliniza takilan soru varsa cevaplayabilirim . Saglikli dogum dilerim
Ranip-pinar aynı doktora gidiyoruz kaç haftalıksınız
Canlarrr nilufer doruk’ta dr. Kemal korogluydu doktorum muthis tecrubeli ve bilgili bir doktor ayrica cok da tatli biri. Sayesinde cok rahat bir dogum ve dogum sonrasi gecirdim.Basta doktorum farkliydi 6. Aydan sonra kemal beye gitmeye basladim keske basindan itibaren kemal bey ile geicrdeydim hamileligimi dedim.
@Canlarrr medicana sevdenur mert kesinlikle tavsiye ederim ben çok memnunum istediğim zaman ulaşıyorum aksi birşey olduğunda hemen sakinleştirir yatıştırır ve elimden geleni yapar hem renkli gösteriyor herseferinde hemde ilgili bir doktor kesinlikle sürekli gittiğim daha öncesinde kürtajımı vs yaptı ben çok memnunum herkesede tavsiye ederim :))
Ben Hayat Hastanesi Dr.Nazmiye Şentürk’e gidiyorum çok memnunum.
Nurcankeskin 17 haftalığız. Siz?
Ranip-pinar 34 haftalık
Nurcankeskin ay darısı başıma 😀 detaylı ultrasonu nuray hanımda mı yaptırdınız başka yere mi yönlendiriyor
Ranip-pinar ultramede yönlendiriyo doktorun ismini unuttum şuan