Allah hepimizin yardımcısı olsun inşAllah bi avazda kurtulalım kız ben bi de bu halde 3. Düşünüyorum kız olsun diye 4 yaşında oğlum var bu da oğlan deli cesareti mi var bende nedir 😂😂
İkinci sezeryan korkusu
Kub7a eşimin yengesi sezeryanla 5 tane doğurdu. Doktor özellikle 4. doğumdan sonra uyarmış sakın hamile kalma garanti masada kalırsın diye kadın arsız tınlamamış😂 aynı yerden 5 defa kesildiğimi düşünemiyorum ya
Kub7a bende aynı durumdayım. 19 haftayı geçtik. Öğrendiğim günden beri tek düşündüğüm doğum. İlk doğum berbattı. Ve bunu düşünmekten dolayı sürekli sinirliyim
Kub7a benim ilk gün güzeldi hastanede sonraki 1 hafta zor geçti 20. Gün doğrulabildim bende hatırladıkça korkuyorum ilkinde ne olacağını bilmediğimiz için rahattık bende 18+3 haftalığım ve korku sarıyor inşallah kolaylıkla sağlıcakla alırız kucaklarımıza🙏🙏🙏
Kub7a
Benim üçüncü olacak 😀😀tek sevmediğim ameliyathane ortamı
Kub7a bende ayniyim 21 haftalik olmak üzereyim yasayacaklarimi bildigim icin cok korkuyorum oyle aşırı aşırı kotu gecmemisti benim ama illaki siddetli agri sanci oluyor tabi onlari dusundukce ben ne yaptim diyorum bazen 😅😅