Sngrs Bb95 ben de suniden korkuyorum bol yürüyüş yap dedi bana bugün merdiven egzersizi fln da yaptım inş işe yarar suniye gerek kalmaz
Sngrs Bb95 bir de göğüslerini uyar karnını okşar gibi yap dedi doğumu tetiklemesi için. Birinden biri işe yarar herhalde 😀
Kelebek1_ Bb95 38+3 benimde ara ara bel ağrım adet sancım oluyor ama bebişim aşırı hareketli hiç durmuyor doğum yaklaşınca böyle mi olur acaba 😅
Miracleee Bugün karnım aşırı sertleşir. Her tarafi taş gibi oluyor. Gun içinde kaç kere oldu sayamadım o kadar çok. Ama ağrı sanci yok. Son 11 gün. Bu sebepten hastaneye gitmek gerekir mi kızlar.
Kelebek1_ Bb95 benim ikinci devamlı sert dayanıp duruyor oğluşum hayırla sağlıcakla kavuşalım inşallah
Miracleee Bb95 bilemiyorum ki ya. Çok sertleşiyo ama başka hiç biseyim de yok. İlk gebelik. Belirsizlik bilmemezlik çok kotu
fatos2404 Bb95 ay evet son günlerin öyle bi sıkıntısı var dimi ayaklarını yüksekte tutacak şekilde uzan iyi geliyor
laylagva Bb95 evet ilk doğum son adet tarihim 5 haziran hiçbir belirti yok varsada ben bilmiyorum 😀 yalancı sancılarım var sadece