On-Fr-Tu 1sadeturkahvesii sizinki 20 yada 25i olur gibi geliyor. Sezaryen de çok bekletmek de riskli imiş. Allah korusun tabi. Ben doktoruma dedim siz nasıl uygun görürseniz
On-Fr-Tu Pelinpelin Pelinpelin ay ya çok heyecanlı oluyor insan git gide . Sabah kaçta yatış bizimki 7 de hastanede ol dedi. 4 yaş oğluma var bakalım onunla nasıl olcak hastanede. Annemler de hastanede olacağı için oğlum da gelecek bizimle mecbur
Pelinpelin On-Fr-Tu evet bizim de sabah 7de hastanede ol dedi 8 30 da yaparız dedi ,tarih belli olmadan çok heyecan vardı Şuan bi sakinlik geldi o da sanırım Allahtan 🥹maşallah oğlun abi oluyor ne güzel ilk karşılaştıkları anı hiç unutamazsın 🥰
On-Fr-Tu Tonton07 Allah sağlıkla kucağa almak nasip etsin. Normal olunca 40 haftayı bekler dedi doktor ama. Son haftalarda hızlı kilo alımı oluyormuş. Benim ilk sezaryen olunca buna da gün aldık bakalım çok heyecanlıyım
Opheliaxxx On-Fr-Tu 36.haftada 3.050 kg dı şimdi bugün kontrol var kilosu da iyiyse bence alsa çok iyi olur ama bilemiyoruk artık doktoruma güveniyorum
On-Fr-Tu Delidolu Allah şifa versin ama antibiyotik iç varsa yoksa geçmiyor . Geçmiş olsun hayırlısı ile doğsun
On-Fr-Tu 1sadeturkahvesii inşallah bakalım. Bizimki 11 i yada 12si seç dedi seçtim 12sini bekliyoruz bakalım
On-Fr-Tu Delidolu evde varsa günde 1 tane içiyorum antibiyotik daha önce hasta olduğum zaman verilmişti ve hamileye uygundu
Birikrabirsusam On-Fr-Tu 38+2 haftalığız bebişim ters duruyor eğer dönmezse 4 mart pazartesi sezeryan olacam
1prenses1prens-moms On-Fr-Tu 35 haftalik olduk ilk dogumum 41 haftada suniyle oldu buda doğmak istemezse nisana sarkicak normal olunca bekle Allah bekle mart sonu gelir inşallah kendiliğinden oglusum😅
On-Fr-Tu 1prenses1prens-moms işte son haftalar şiştiğimiz için hareket etmemiz zor uyumak zaten zor ama napcan sonuçta bebelere kavuşmak var