1oglanannesi AysunRuzgar22- 7 8 hafta arasi gitmisdim hem ilk ultrasondu hemide kalbini duymusdum Aglamistim 🥲
yelizerduran AysunRuzgar22- 6 haftalıkken sadece görebilmiştik kalp atışını 8 haftalıkken net duyabilmiştik 🥹🤍
_b-e_ Pcos tedavısı olurken umutsuz bır sekılde 1.5 ay boyunca ılac kullanıp doktora ılacım bıttı dedıgım an 6 haftalık gebe olduğumu ogrendım ve dırek ultrasyonla kalp atışını açtı sok ıcınde bu ne demıstım 🥹rabbim inşşah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder suan 10+5 deyiz
Sevgi2727 Edsn uzmanlığınızı nerden aldınız hanımefendi, kalp atışı dinletmek için bebeğe yüksek miktarda ısı ve ses dalgası gönderildiği ve bebeğe zararı olabileceği için çoğu doktor önermiyor erken haftalarda. Durduk yere insanlara hakaret etmeyin
Done33 Synftm ben de gittiğimde 5 haftalıktı fakat kalp atışını duyamamıştık Dr normal daha çok yeni çünkü bu zamanda keseyim görebilmemiz bile güzel dedi ve 8ine randevu verdi inşallah duyabilirim bende 🤲
Hamisbayan Gamze96 benim 6 da kese gözüktü 8 de kalp atışı duyulmadı doktor alttan muayene dedi istemedim açıkcası sonra 10. Haftada gittiğimde duyuldu bekledim çünkü 8 de kesede bebek oluşmuştu
Gamze96 Hamisbayan Evet ben çok erken öğrenmiştim gittim kese vardı bebek yoktu hatta dediki boş gebelik olabilir korkuttu baya kürtaj falan dedi haftaya tekrardan gel dedi gittim bebek olusmustu keseyide bebeğide gördük sonrada kalp atışı yok diye korkuttu bu gittiğim hastanede bezmialem güveniyordum ama şimdi hiç gitmek istemiyorum eski doktoruma randevu aldm ona gideceğim inşallah