Gulseren-85 @Merve022019taha yok öyle bisey demedi hatta çok azdı kalp sesi küçük olduğu için ben beklemiyordum kalp atışını duymayı Dr dedi duydunmu diye yok dedim tekrar dinletti ilk defa duydum zararlı olduğunu
Gulengu 6+4 de duymadık gördük 😅 doktorum erken olduğunu düşündü dinletme için çok haklı bence 2 hafta sonra dinlemeye gidicez sağlıkla inşallah 🤲🏻🧿💜
pilateslover AysunRuzgar22- bugün 6+0 da duydum biraz uğraştı dr zor buldu ama duyuldu. Usg haftayı 6+6 gösteriyordu
Nurdoga AysunRuzgar22- kalp atışı vardı bnmkinin riskliydim 6 haftaydi doktr ilerleyn zamnda duysan daha iyi olur dedi gayet iyi die 11 haftalıkken duydum Gine kanamam vardı die gtmistim o an dinletti çok iyi dedi ağladım çok güzel birşey gayt hareketli temiz eski kanı attı demişti şükür iğne faln kullandm şimdi gayt iyiyz 19 hafta4 günlük şuan Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin
Srfclkkl AysunRuzgar22- 6+2 de duymuştum o zamana kadarda hastaneye kontrole gitmedim gitmişken hem bebeği hemde kalp atışını duymak istemiştim
Busra5354 Bizde suan 7+4, 4 gün önce duyduk çok heyecan verici çünkü o zmana kadar bizim minik gözükmedi kese. Görünce ve duyunca çok rahatladık🥰
Niloyaaaaa Merve022019taha bizim burda devlette dinletmiyorlar 2 kere gittim ikisinde de dinletmediler.
Tugcetukez AysunRuzgar22- 35gunluk hamile olduğumu öğrendim 7haftada hem kalp atışı hemde bebeğimi gördüm ❣️