• Riskli Gebelik
  • KIZLAR ÇOK ACİL ‼️ Erken haftada kasılma sertleşme 17 hafta

Kızlar başından geçen yazsın destek olsun lütfen 🙏🏻 önceden iki düşüğüm oldu malesef şuan kese etrafında kanamam var kasılmalarım ve sertleşmem başladı ama dr kanamayla ilgisi olmadığını süreci takip etmesi gerektiğini söyledi sabahları kasılıyor çok ilaç kullanıyorum proluton progestan kan sulandırıcı vs dr yüksek risk gebelik içindesin dedi … kızlar erken kasılması olan oldumu nasıl süreç geçirdiniz başından geçen destek olsun lütfen çok üzgünüm 😞

yenianne0511 hiç bilmiyorum canım ama umarım etrafında iş beklemeyen ve anlayışlı insanlar vardır. Bırak evin pis kalsın. Bırak evdekiler de sende doğana kadar kuru ekmek yiyin. Ama diyeceğim tek tavsiye bence sadece yatıp dinlenmen. Geçmiş olsun inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın 💖

Benim 28 haftada başladı suan 37 oldum ve hayla kasılmalrim devam ediyor doktorunuz magnezyum vermedimi

yenianne0511 benimde tam 17 haftaliken başladı 37 oldum hâlâ var kaç kere gittim doktora rahim uzunluğu iyiyse sorun yok magnezyum ve progesteron kullandım doktorunuza sorun magnezyuma başlayın

Benim de 20. Haftada oldu, bir gece hastanede yattım serum fitil verdiler ve sürekli yatıp dinlememi söyledi doktorum, ev işi yemek vs. yapma ddi bir iki gün sonra ben yine yaptım tabii 😬 şimdi 32. Haftadayım bir sıkıntı yok, kendinizi üzmeyin uzanın dinlenin Farkında olmadan kendinizi zorlamış yormuş olabilirsiniz, doktorum bana öyle söylemişti, sizde doktora gitmişsiniz zaten aksi bir durum olsa söylerdi, kendinizi üzmeyin geçici bir durum düzelicek inşallah 🙏

yenianne0511 Doktorunuz kullanın diyene kadar magnezyum yerine maden suyu içebilirsiniz benim kramplarıma ve kasılmalarıma çok iyi geldi ve ee bebek için çok yararlı bu arada 20.haftamdan beri rahim ağzım kısa olduğu için bu sorunları yaşıyorum şuan 32.haftamdayım

yenianne0511 15. Haftadan 20 ye kadar kasılma vardı canım ilaçlarımı aldım bol su içtim yürüyüş de yasaklandı cinsel ilişki de bol bol dinlendim. Kanama yoktu bende ama progestan ve magnezyum kullandım hala devam ediyorum kasılmalar 4 haftadır yok

yenianne0511 bol bol yatıp dinlenin ilaçları kullanın rahim ağzınıza da baktırın kısalma olmasın sertleşme durumları rahim ağzında kısalma yapabiliyor ama progestan iyi geliyor sertleşme fazla olursa zamanla başka ilaçta veriyorlar