Donthappymom Melisvarol o kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu şuan rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder bana da dua et hamilelerin duası kabul olurmuş adım Büşra 🤲
Melisvarol Donthappymom Büşrammm rabbim sana da nasip etsin bu benimde ikinci transferimdi çok şükür tutundu bebeğim belkide bebeklerimmmm🙏iki embriyo transferi oldum rabbim sana bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🌸🌸🌸
Donthappymom tgbmerve hiçte öyle değil ilki tedavilerle zorla olanlar ikinci de doğal gebelik yaşıyor 🥹
Donthappymom Melisvarol aminnn inşallah canım çok sağol iki yıl olacak bir kimyasal oldu sadece 🤲🤲 umarım bebeklerindir en azında iki tanen olur 😍 hep öyle istedim ben 🥰 birde infertilite miydin ☺️
Melisvarol Donthappymom yok aşkım ben 24 yaşindayim eşim 28 yaşında sperm kuyruğu yumurtayı dölleyemiyordu çok şükür embriyolarim oluştu 🤍 ilki negatif olunca 2 ay sonra tekrar transfer oldum bu sefer embriyo glue yapıştırma uygulandı ve serum tedavisi uygulandı
Donthappymom Melisvarol yaa ne güzel olmuş yaa yetere birde kucağına al inşallah ondan sonra bütün sıkıntını unutursun 🥰 bende 24 yaşındayım 🤗🤗
Mavideniz26 Melisvarol cok mutlu oldum insallah saglikli bir sekilde zamaninda kucagina almakta nasip olur 🤲💕
Melisvarol Mavideniz26 evt bağışıklık guclendirici serum intralipit serum eczaneden aldık 1300 TL fiyatı transferden hmn sonra taktilar embriyo glueda 5 bin TL embriyolog embiyolara uyguluyor sonra rahmime bırakıyorlar
Mavideniz26 Melisvarol anladim canim.peki bagişlik guclendiriciyi sen mi istedin doktorundan yoksa o mu onerdi sana.
Mavideniz26 Melisvarol doktoruma bende soyleyecegim transfer hazirliginda onlari yapacagim bende insallah bu defa bebegim birakmaz beni
baharmom35 Mavideniz26 söyle söyle 2. Transferlerdr bence özellikle bagısklık baskılamalar yapılmalı hadi bakalım sıra bizde ❤️🤲
Csnsu3502 cansugunes0210 Değişebilir dozları ama kan sulandırıcı , bağışıklık için prednol , progesteron iğne ve hap , estrafem , vitamin falan veriyorlar genelde aşağı yukarı aynı
rich_mom Melisvarol bwn hicbirsey hissetmedim transfer sonrası kendimden çok belirti aradım belim agriyo yok sırtım agrimiyo karnıma ağrı giriyordu ama ilaçlardan olabilir diyodum göğüs hassasiywtim yoktu. Hiçbir belirti yaşamadım ben. Lütfen bu tarz belirtilere güvenmeyin uzulebilrsiniz sabırla ve dua ile bekleyin vaktinden önce asla test yapmayın lütfen 14. Güne kadar bekleyin. Ben insallah 1 ay sonra kucağıma alacağım oğlumu darısı size olsun Rabbım boşa cevirmesin