Çocuk istedigimiz için kontrol amaçlı doktora gittim pcos var dendi hormon testleri istendi ama 15 gün sonraya randevu verildi o zaman yapılacakmış. İnternette hormon testleri adet zamanı yapılıyor yazıyor da bir bilgisi olan var mı ?
Hormon testleri adete bir hafta kala yapılır mı
![https://mutluresim.com/images/2024/03/01/zg2tsP.jpg](https://)
Bu da istenen testler
Yarenn_1 muayeneye gittiğinizde yumurtlama olmuş vs gibi konuştu mu? Acaba yumurtlama gördü de 14 gün sonra genelde adet olunuyor diye o yüzden tarih mi verdi
myangelson genel olarak doğru düzgün bir konuşma benle gerçekleştirmedi. Polikistik over dedi adet düzenli mi ve son adet tarihimi sordu. Yumurtlama olsaydı söylerdi sanırım adetim de dün bitti yumurtlama zamanı değildi. Sanırım doktorumu değiştireceğim tesekkkür ederim 💐
Yarenn_1 ben hep adetin 3. Günü verdim hormon tahlillerimi randevu olmasada doktor sen adetinin 3. Günü sabah 8de gel sekreterden iste tahlilleri diyordu hepte öyle yaptık 3 5 kez bir sorun olmadı çünkü devlette adetin 3. Gününe randevu tutturmak çok zor yani hatta imkansız 🙈 bu arada 3. Günü dışında hiç hormon tahlili istemedi benden doktor pcos olduğumu öğreneli 12 sene olmuştur
BabyAta muayene oldum ama valla ne olup bittiğine dair hiçbir şey bilmiyorum anlatmadı. Polikistik over falan diye kendi konuşuyordu bende sordum polikistik over im var diye evet dedi 😅 başka da bir şey yok kâğıt yazıp yolladılar 🫠başka doktora randevu alayım ben en iyisi tekrar muayene olayım o da uygun görüp bu testleri isterse regl zamanı yaptırırım
- Düzenlendi
Yarenn_1 aa anladim. Belki bu istediği tahlillerde adetli olmaya gerek yoktur yumurta kalitesi, gelişmesi için vs bakacaktır yumurtlama zamanına denk gelmesi açısından demiş de olabilir çünkü bütün tahlilleri istememiş. Ben bazen adetli olmadığım zaman gittiğimde de hormon tahlili yapılırdı bazılarında adet gerekmiyor ama bazılarında gerekiyor
myangelson gideceğim tarihte reglime bir hafta kalıyor yumurtlama verimliliğine de bakılacaksa o zaman belli olur değil mi