mom-16 Karın aşağı düştükten ne kadar sonra doğum yaptınız 35 haftalığım suan karnım birden düştü gibime geliyo
Sedefkitir12- mom-16 benim karnım basından beri asagı da hep sanki doğumun yakınmış gibi ilk kızımda da öyleydi suan 2. Kızıma hamileyim 35 haftalık oda öyle
Busramom07 mom-16 benm ilk oğlumda 39w4 lerde düşmüştü ama bu oğlumda 32 haftadan beri aşşağıda şuan 35w5 im son üç dört gündür aşırı rahatsız ediyor 🥹🥹
pisiannesi mom-16 sürekli oluyo 30. Haftadan beri oluyo aslında ama şuan daha sert. bazen belime karnımın altına hafif adet sancısı gibi ağrıda giriyor ama nst lerde bi sıkıntı çıkmıyor
pisiannesi gokyuzununogrencisii doktorunuz ne zamana kadar bekleyecek, bende böyle bi korku var erken doğmasındada korkuyorum, doğmamasındanda, yani bebek gelmezse ne gibi bi yol izleyeceksiniz doktorunuz birşey diyor mu
mom-16 pisiannesi aynı durumdayız resmen ya 😂 salı günü kontrole gidicez bakalım ne dicek doktor sizin bebiş kac kilo acaba sakıncası yoksa merak ettim
gokyuzununogrencisii pisiannesi doktor salı gününden itibaren doğumu başlatalım diyo suni sancıyla ben kabul etmiyorum en son dün artık imza aldi herşeyden sen sorumlusun diye 😢 40+4 gelmicek bu kız artık eminim. Yarın gidicem sanırım noluyosa olsun 😪😪😪😪
mom-16 pisiannesi anladım bebişlerimiz aynı gidiyp hemen hemen bakalım kacıncı haftada gelicekler 😍😍😍
mom-16 Sedefkitir12- ay gerçekten mi içim rahatladı valla benim zaren erken doğum riskim olduğu için açıklık olur diye korkmuyorm basından beri progestan kullanıyorum 37 de bırakıcaz bakalım ama karnım aşağıda gibi hep öyle oluncada merak ettim
mom-16 Sedefkitir12- ya aslında bende hic bi zaman yukarıda tasımadım görenler hep karnın ne kadar aşağıda diyodu yorumlarda görüyorum tekmeyi kaburgalarmda falan diyenleri benim hiç bi zaman öyle olmadı hep göbek hizamda cok nadir üstlerde hissettim bence hep aşağıda taşıdım bende kızımı