Kızlar selam 29+6 günlük 2 bebek bekliyorum biri 1.700 kg biri 1.350 kg .
Dün gece sabaha kadar bel bacak karın kasık vajina ağrısından uyuyamadım. Nst normal çıktı doğum kanalı 5 cm çıktı. Akciğer geliştirici iğne progestan hormonu iğnesi ve serum verildi ağrım 6-7 saat geçti ama yine başladı. Nst normal olup doğum başlama ihtimali var mı ? Yardımcı olur musunuz?
Acil! 29+6 ikiz çok ağrım var nst normal çıktı
Kubratwins ciger gelistrici vurulmussun ne guzel 28.haftamda ani suyum gelmesyle ikizlerimi dogum yaptim cok supelendiginiz seyler varsa baska bir hastanedede kontrol olun
Kubratwins Çok geçmiş olsun, açılmanız var sanırım sizi hastaneye yatırmaları lazım bence, çünkü erken doğum rızkınız var, inşallah sağlıkla gelirler. 🌸
sacmalamakizim inş
sacmalamakizim açılma var mı bilmiyorum doğum kanalı ölçüsü normal dediler ama sancım var neden bu kadar ağrım var anlamadım eve gönderdiler inşallah doğum olmaz şuan
Melekabdullah Allah bebeklerinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
evet baktırıcam yarın yine gidip çok teşekkür ederim
Kubratwins alttan muayene de açıklığınız 5 cm mi dendi o kısmı tam anlayamadım
Gulsah-207 muhtemelen rahim ağzı uzunluğu o yanlış anlamıştır
Bende ikiz bebek hamilesiyim aşırı savcıyla doktora gittim kas sancısı olduğu ortaya çıktı nst de çok az sancı var denildi acilmam yoktu. Tekrar kontrol olup kafanızı rahatlatin derim
Gulsah-207 rahim uzunluğu evet açılma değildi
Kubratwins ağrı olmadan açılma genelde olmaz ama erken doğum şüpheniz olmalı ki iğne yapılmış siz yine de bol bol dinlenin ☺️