Oznurboluzun Reshaa 36+4 gunluguz kızımla 36 da gittim doktora bebek dönmüş dedi ama kanala girmemis nst de de sancı çıkmadı fazla şikayetim de yok doğum normal gözüküyor doktorum egzersizler felan yap dedi benim kizin gelmeye niyeti yok gibi 😂🙏👼
Derya341986 Reshaa darısı başımıza haftalardır başaşağı yarın 38 olucaz ama kanala inmedi hala hayırlısıyla inş 🙏🏻🙏🏻
Reshaa Reyhankarabiber zaten baş aşağıydı 29.haftamdan beri bugün dr a gitim bebek kanala girmiş mi dedim evet in miş dedi şuan 35haftalıgım
Reyhankarabiber Reshaa aslında kanala indiyse yapardı ama bence Her şeye hazrlıklı ol kuzum çünkü bizim bebe henüz kanala inmemiş baş aşağı konumda ama çatı ağrılarım var diye muayene etti doktorum en az 15 günü falan var dedi 36.haftada
Alyaveannesi Yasemindemirtas oluyo canim benim 29. Haftada bas asagi donmustu sonra gittigimde geri basi yukardaydi ama tabi donmeyebilirde haftayada bagli
Busravezeytin Alev3458 aşağıda baskısını hissediyor musun ? Benimki de kanalda çok korkuyorum erken doğum olur diye.
Alev3458 Busravezeytin kalçama ve alt tarafa doğru vuruyor. Ayaklarıda sol göbeğime vuruyor. Pozisyonu sabit :)
parasetamoll Derya341986 takılma benim sancılarla girdi kanala sorun değil kanalda olup olmaması çoğu zaman ağrılarla giriyor kanala
parasetamoll Reshaa ilk gebelikte doğumdan 2-3 hafta önce kanala inebilir sorun olmaz ama her an da gelebilir
Busravezeytin Ygmrkya ben hiç anlamadım canım doktor söyledi ama hareketlerini çok aşağıda hissediyorum