Kızlar çok canım sıkkın bugün kürtaj oldum bidaha ne zaman hamile olabilirim sizce ?

Gamzeeeg uzulme canim hamile kalabiliyorsun demekki pozitif bir sey bu
    biraz dinlen kendine zaman tani insallah olur ilerde

mervemurat16, başlığı Kürtaj sonrası hamile kalmak olarak değiştirdi.

Gamzeeeg hamile kalmadan önce bence ilk sebebini öğrenin tiroidlerden kaynaklı mı pıhtılaşma problemi mi vs diye ben öyle yapmıştım. Genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım. Pıhtılaşma bozukluğu çıktı. Üzüntünüzü anlıyorum aynısını yaşadım şimdi tekrar hamileyim Allah bir daha yaşatmasın şuan hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

Ece5454 ilk gebeligim doktor bu durumun çok normal oldugunu söyledi ama baktırıcam teşekkür ederim

Gamzeeeg inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim de ilk bebeğim persiyel mol teşhisi koydular banada

Gamzeeeg benimde bebeğim düştü 1 ay korunmamizi söyledi daha sonra normele dönebilirsiniz demişti ve o dondugumuz ay gene hamile kalmisim çok geçmiş olsun bu arada

Pnrdnz21 benim düşük oldu kuzum kahverengi lekelenmem oldu gece lavobaya kalktığımda sabah kanama şeklinde oldu doktoruma yazdim acil gelmem gerektiğini söyledi gittik beta değerim düşmeye başlamış düşük yapiyosun dedi kürtaj etmeden kendiliğinden kanamayla düştü

Meryoss ilk haftalarda lekelenme rengi çok önemli bazen yerlesme kanaması olabilir ama doktora gorunmende fayda var lekelenmen varsa düşük yaparkende çok ağrı olmuştu

Gamzeeeg
          Mayıs ayında kürtaj oldum ağustos ayında hamile kaldım canım

Meryoss ya pazartesi randevum var gidicem karnım çok ağrıyor benim

Allah kolaylık versin başın sağolsun canım acını yürekten hissediyorum. kasımda kürtaj oldum aralıkta tekrar hamile kaldım şu an 10 haftalık hamileyim. tekrar denediğinde olacak inşallah kendini yıpratma lütfen ❤