Ece5454 ilk gebeligim doktor bu durumun çok normal oldugunu söyledi ama baktırıcam teşekkür ederim

Gamzeeeg inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim de ilk bebeğim persiyel mol teşhisi koydular banada

Gamzeeeg benimde bebeğim düştü 1 ay korunmamizi söyledi daha sonra normele dönebilirsiniz demişti ve o dondugumuz ay gene hamile kalmisim çok geçmiş olsun bu arada

Pnrdnz21 benim düşük oldu kuzum kahverengi lekelenmem oldu gece lavobaya kalktığımda sabah kanama şeklinde oldu doktoruma yazdim acil gelmem gerektiğini söyledi gittik beta değerim düşmeye başlamış düşük yapiyosun dedi kürtaj etmeden kendiliğinden kanamayla düştü

Meryoss ilk haftalarda lekelenme rengi çok önemli bazen yerlesme kanaması olabilir ama doktora gorunmende fayda var lekelenmen varsa düşük yaparkende çok ağrı olmuştu

Gamzeeeg
      Mayıs ayında kürtaj oldum ağustos ayında hamile kaldım canım

Meryoss ya pazartesi randevum var gidicem karnım çok ağrıyor benim

Allah kolaylık versin başın sağolsun canım acını yürekten hissediyorum. kasımda kürtaj oldum aralıkta tekrar hamile kaldım şu an 10 haftalık hamileyim. tekrar denediğinde olacak inşallah kendini yıpratma lütfen ❤

Fundisko hayır genetik bölümüne randevu almanız gerekiyor ben özelde yaptırdım.