Ozgis1s Kym3456 merhaba hayırlı olsun 🥰 beta değeriyle ikiz olup olmadığı anlaşılmıyor ben 6. Haftamda 37.000 betayla öğrendim hamileliğimi ve ikiz değil 🤷🏼♀️ o yüzden ancak doktor ultrasonla anlayabilir ☺️
Kym3456 Anneolmaknasipolsun çok yeni olduğu için ultrason da ne kese ne de bebek gözüktü o yüzden kan verdirdi doktor bna
Kym3456 Bugün gittim ultrason da ne kese ne bebek gözüküyor doktor gebeliğin çok yeni olduğu için gözükmüyor kan ver dedi değerim 3207 çıktı . Ne bilim ikiz çok istiyorum allahm sen konuyu biliyosn 😍🤲
Kym3456 Anneolmaknasipolsun henüz gidemedim canım maalesef 15 marta zor aldm randevu o günü bekliyorum ama gidince muhakkak haber veririm sana 🥰
Anneolmaknasipolsun Kym3456 o zaman 5 haftalık oluyor demi keseyi görürsünüz yakında o zaman inşallah
Kym3456 Anneolmaknasipolsun ultrasonda kese gözükmedi kan verdim 3207 çıktı pazartesi sonuç için gidicem inşallah vardır
Anneolmaknasipolsun Kym3456 inşallah vardır tabii içinizi ferah tutun 😍 burayada yazarmısınız çok merak ediyorum