Dolap daha kullanışlı bence 3lu bir dolap alıp daha sonra kendi evinize geçtiğinizde de sifonyerini alırsınız. Çünkü hersey çekmeceye konmuyor asilmasi gereken şeyler oluyor vs

Blok dolap tabiki çünkü sığmıyor ki bebek ne eşyası olucak diyoruz bi bakıyoruz dolaba zor sığıyor 😂😂

• Blok bunu yanıtladı.
  • Blok bunu beğendi.

Blok ben de kararsızdım 5li çekmece aldım 2 ay sonra sığamadık içine 🥲 bir de kızsa bir sürü ıvır zıvırı oluyo saç bandı ayerı tokası çorabı taytı….

• Blok bunu yanıtladı.

Blok bence tsniki dolap alman daha mantikli olur. Ama 1 seneye kendi evinize geicekseniz bence tum odasini alin (yapicaksaniz eger) daha iyi 1 sene sonra fiyatlar cok fazla artabilir cunku kurdurmasaniz bile kutusunda bi yerde dursun kendi evinize gecince kurdurursunuz bence suan ki fiyattan yararlanmak daha iui olir ama siz bilirsiniz yine de.

• Blok bunu yanıtladı.

Churcill yaa erkek ama dediğiniz doğru birsürü seyi olcak dolap en iyisi galiba

MorKelebek54 öyle ama bakalım yeni eve sığacakmı nasıl olcak onu düşündük kenarda saklamayada gönlüm el vermez ta

Blok canim zaten odalar standart olcude olur genelde ya da mobilyalar he mobilya sigmicak bi oda da yaoilmaz kullanilmaz yoksa ama sen bilirsin yani

• Blok bunu yanıtladı.