mrvkrbyk Civciv07 merhaba bebeğimin kafası çok yukarda olduğu için açılmada olmadıgı için sezeryana karar verdik çarşamba günü sezeryan olacagım inşallah
Kader-cevahir Bebisbg34 aynı canım bende de bir şey yok arada bir ağrı yokluyor çok hafif ama gelen giden yok perşembe günü 40 haftalık olacağız
Civciv07 Kader-cevahir bende bugün 39 u doldurdum 40 a girdim hafif kasıklarım da ağrı var sizinki nasıl bir ağrı
Yasmiyy Civciv07 ya ben de bıgün tam 38+4 üm ve hareketi çok az bıgün yok denecek kadar az korktum bi kaç saatt daha böyle devam ederse gidicem ben de
Kader-cevahir Bebisbg34 bugün doğum yapacağım hastaneye gittik evrakları götürmek için düzenli ağrı ya da suyunuz olduğunda gelin dediler doğuma kadar kendi doktorumuza gideceğiz yine
Kader-cevahir Civciv07 kasıklarıma vuruyor adet ağrısı gibi ama hafif baya , birde vajina kemiklerim açıyor birkaç gündür geceleri özellikle
Kader-cevahir Bebisbg34 yok hastanenin sitesinden kayıt için kağıt çıkartıp doldurduk bilgilerimin olduğu hemde hastaneyi görmek için gittik doğumda da götürebiliyor musuz