aryadeniz25 Bu ay Ovulasyon testi ile takip ettim ayın 16sında yumurtlama 18inde çatlamayı gördüm düzenli değerlendirdim. Normalde dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugün da henüz olmadım bu sabah test yaptım negatif. Şu an oturmuş üzüntüden ağlıyorum 🥺
Rosegold aryadeniz25 olsun canım acele etme takma kafana belki geç döllenme olabilir birkaç gün daha geçsin bakalım tekrardan test yaparsın
Rosegold aryadeniz25 benim de adet biteli 3 gün oluyor bugün ovulasyona başladım sence yumurtlama var mı https://hizliresim.com/jma8zvu#google_vignette
Solmaz-Papatya aryadeniz25 tarihlerimiz aynı canım biraz sabır bende adet olmadım yumurta çatlayınca hemen döllenmiyor bunu bir 24 saati var bekle bende test yaptım banada yok diyorlar
aryadeniz25 Solmaz-Papatya sen de mi olmadın ne zaman test yaptın peki. Çok üzülüyorum inan şu an oturmuş ağlıyorum ya
aryadeniz25 Solmaz-Papatya benim her ay adet belirtilerim olur sırtım göğsüm kasıklarım karnım ağrır bu ay hiç bir şey yok ve gecikmem de oldu
Solmaz-Papatya Solmaz-Papatya benimde hiçbiseyim yoktu bu iki üç gündür sırtım belim rahmim kasıklarım çok ağrıyor regli bekliyorum
Rosegold aryadeniz25 çok kafaya takıyorsundur belki stres yaptığın için bence akışına bırak gün aşırı dene veya iki günde bir. Doktora gidip kan tahlili falan yaptırdın mı tiroidlerin iyi çalışıyor mu veya adetliyken hormon tahlili yaptır adetin 3. Günü yapılıyor.
Rosegold aryadeniz25 folik asit kullanmanı tavsiye ederim birde vitamin değerlerine baktır demir ,d vit