EbruBirsen Mineli gerçekten çok iyi anlıyorum 10 gün önce geldi benim sonucumda ve çevremde bizim gibi olan çok var testlerin azizliğine uğradık diyelim ben acıbadem altunizade de yaptırdım 2170 tl ye sadece kan aldılar ama karşıda 1700 e yapan bi yer daha varmış gelip evde kan alıyolarmış yaptırın içiniz rahat etsin yinede doğuma kadar bu stresi çekmesi zor ben yeni rahatladım darısı başınıza inşallah
Mineli EbruBirsen ben Bursa’da yaşıyorum burda bi laboratuvar var 2,600 tl istedi doktorum önermişti burayı da.. Acıbadem daha uygunmuş bende bir sorayım madem
EbruBirsen Mineli ha öyle mi araştırmakta fayda var bi kaç ismi var ama genel adı fetal dna araştırdığım kadarıyla öyle inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Mineli EbruBirsen bende fetal DNA diye araştırdım ayrıca bu test bebekte 70 ayrı hastalığı taradığını söylediler inşallah bişey çıkmaz çok teşekkür ediyorum güzel temennizleriniz için ☺️
Gulblt Mineli bende genox da yaptırdım 2700 çok şükür temiz çıktı 10 gün de geliyor evinden gelip kanını alıyorlar Ankara’ya gönderiyorlar orda laboratuvar 99 netlik sunuyor öyle mi böyle mi düşünmektense yaptırabiliyorsanız içiniz rahat etsin bende birşey yok dedim öylede çıkıyor anneler hissediyor sizde de birşey yoktur 😊
GulUmut Mineli ben yaptirmistim nifty testini, cunki bir doktor degil 5, 6 doktor gezdim hepsi ayni seyi soyledi, bebek riskliler grubundaydi cunki, ama cok sukur Allahima test cvplari negativ geldi yani bebegim 99,8 % saglammish
kizbebekannesii Mineli canım merhaba aynı durumlardan geçtiğim için belki içine su serper yazmak istedim ikili testimde biyokimyasal riskim 1:50 cıkmıstı benim de cok korktum agladım 1 ay cok uzuldum dayanamayıp fetal dna yaptırdım genoks lab ta sonucları beklemek cok zordu ama iyi geldi çok şükür demem o ki içini ferah tut bu testler gerçekten cok yanıltıyor testi de yaptırmanı onerırım cunku kalan aylarını acabayla gecırmektense bol dua edıp sonucunu ogrenmek cok daha mantıklı.
C_rabia Bende ense kalinligi cikinca amniyosentez yaptirdim.. Bebegim hasta ama ben aldirmadim sonuna kadar gidecegim.. Aldirmak istemesen bile kendini hazirlayabilirsin sonuca gore.. Ki ben inaniyorum bebegin insAllah saglikli olacaktir ❤️
Kamelya Mineli banada detaylıda bi kaç şey söylediler amniyosentez dediler kan alıp yurtdışı dediler ben hiçbirini yaptırmadım ama içim rahat rabbimin izniyle sizde içinizi rahat tutun
Mervekaya Mineli riskiniz yuksek görünüyor ama tabuki bu bir olasılık. Onunuzde detayli ultrason var. Orda da bir takim kriterleri goz onunde bulunduracak perinatolog. Kararinizi vermissiniz zaten . Ve bence en dogrusu. Bir dünya teste girip moralinizi bozmayın. Ama detayliya girin ki riskli bir durum orda da cikarsa dogum esnasinda hazirlikli olursunuz. Yenidogan yigun bakimi uzman cocuk dr u olan bir hastane dusunursunuz vs . Bana da niffty onerdi 2 hamileligimde de dr.um yaptirmadim. Ne gelirse allah tan. Saglikla alin kucaginiza insaalah
Aliiss Mineli görümceme 100% down sendromlu dedi doktoru detaylı ultrasonda hiçbirşeyi olmadığını öğrendik bebek doğdu ve sapasağlam 3 lü testin yanlış çıkma oranı biraz yüksek eğer aldırmayı düşünmüyorsanız detaylıyı bekleyebilirsiniz
Mineli Aliiss detaylı yaptırmıycam DNA testini yaptırıcam sadece her şekilde kabulüm ama yine de öğrenmek istiyorum
Betul2009 Mineli var ben varım 2 li normal ayrıntılı normal 3 lü 155 çıktı doktorlar yüksek risk aminosentez önerdi 4 doktorda aynısını söyledi 1500 tl ye amniyosentez yaptırdım Perşembe günü ve bugün akşam üstü sonucumun temiz çıktığını söylendi çok şükür ki bu testler insanın hayatını zehir ediyor ben hep içimden bebegim sağlıklı die düşündüm kalbimden hep öyle geçti ama bi yerdende acaba mı diyosun allah yardımcın olsun çok zor insanın psikolojisi alt üst oluyor 😔