Oğluma yiğit ismini koymaya karar verdik çevrenizdeki Yiğitler nasıl🥰
Yiğit ismi😍
umutsmom20 Çok yaramaz benim tanıdığım asla gelsinler istemiyorduk. Erkek kardeşimle de yakın yaştalar oyun diye dövüşelim diyordu çocuğu hep boğuyordu. Çok çektik
umutsmom20 bende yiğit koydum büyüyünce göreceğiz 😂
umutsmom20 Çok yaramaz benim tanıdığım asla gelsinler istemiyorduk. Erkek kardeşimle de yakın yaştalar oyun diye dövüşelim diyordu çocuğu hep boğuyordu. Çok çektik
umutsmom20 çocuktan çocuğa değişir yani benim oğlumun adida yiğit yaraaz simarikta değil isim çok güzel bnce
umutsmom20 pbenin yiğit isminde öğrencilerim olmustu.Cok değişik bir kafaları oluyor hayalperestler bir de yaramazlar
umutsmom20 Yiğit diye bir kankam var. Çok iyi birisi. Çok konuşkan. Acayipde bilgili çalışkan biri.
- Düzenlendi
İsimleri böyle düşünerek koymak cok anlamsız ya her yiğit aynı olacak diye bir şey olamazda zaten 😂 aynı isimde kaç tanıdığım varsa hepsinde çok çok farklı huyları var karakter olarak zıtlar. Böyle düşünerek enerji çekmeyin mesela şimdi yaramaz olur yazacaklar sizde sürekli onu düşüneceksiniz gereksiz yere 😊
Bu arada isim çok güzel
umutsmom20 harika gerçekten benim kardeşimin adı yiğit 21 yaşında gerçekten çok iyi bi tercih
Betul-97 yaa😥
umrumdadegil hep beraber günümüzü göreceğiz 😂
Tubik-23 ne mutlu size darısı inşallah başımıza 🥰
Uydurbisey bende anaokulu öğretmeniyim bu güne kadar 2 yiğit adında öğrencim vardi ikiside duygusaldi bakalım bizimki nasıl olacak 😊
biranne__ Ya inşallah oğlumda öyle olur çalışkan azimli 😊
BabyAta Dediğiniz doğru aslında da insan merak da ediyor işte 😂
Ebru12494040 çok sevindim sizin adınıza inşallah bizim için de doğru tercihtir 🥰
umutsmom20 bizde yiğit erdem koyacağız inşallah. Çocuğu nasıl yönlendirirseniz ona göre şekil alır. Banada çok söylüyorlar yaramaz olur diye. Ama çok umursamıyorum. Birazda yetiştirilme tarzı diye düşünüyorum . ☺️
Paronayanne Tabiki bizden ne görürlerse onu yapacaklar sonuçta 😊
umutsmom20 güzel olur kız inşallah uslu olur 😂