umutsmom20 Çok yaramaz benim tanıdığım asla gelsinler istemiyorduk. Erkek kardeşimle de yakın yaştalar oyun diye dövüşelim diyordu çocuğu hep boğuyordu. Çok çektik

umutsmom20 Çok yaramaz benim tanıdığım asla gelsinler istemiyorduk. Erkek kardeşimle de yakın yaştalar oyun diye dövüşelim diyordu çocuğu hep boğuyordu. Çok çektik

umutsmom20 çocuktan çocuğa değişir yani benim oğlumun adida yiğit yaraaz simarikta değil isim çok güzel bnce

umutsmom20 pbenin yiğit isminde öğrencilerim olmustu.Cok değişik bir kafaları oluyor hayalperestler bir de yaramazlar

umutsmom20 Yiğit diye bir kankam var. Çok iyi birisi. Çok konuşkan. Acayipde bilgili çalışkan biri.

İsimleri böyle düşünerek koymak cok anlamsız ya her yiğit aynı olacak diye bir şey olamazda zaten 😂 aynı isimde kaç tanıdığım varsa hepsinde çok çok farklı huyları var karakter olarak zıtlar. Böyle düşünerek enerji çekmeyin mesela şimdi yaramaz olur yazacaklar sizde sürekli onu düşüneceksiniz gereksiz yere 😊
          Bu arada isim çok güzel

Uydurbisey bende anaokulu öğretmeniyim bu güne kadar 2 yiğit adında öğrencim vardi ikiside duygusaldi bakalım bizimki nasıl olacak 😊

BabyAta Dediğiniz doğru aslında da insan merak da ediyor işte 😂

umutsmom20 bizde yiğit erdem koyacağız inşallah. Çocuğu nasıl yönlendirirseniz ona göre şekil alır. Banada çok söylüyorlar yaramaz olur diye. Ama çok umursamıyorum. Birazda yetiştirilme tarzı diye düşünüyorum . ☺️