Lykiav Kızlar bugün normalde adet olmam gerekiyordu ve duzenliydi adetim ama daha olmadım. Kaç gün sonra yapsam testi. Sabirsizim ve korkuyorum
Lykiav Papatyaa2 elimde test yok ki birde ilk idrar muhabbeti var nasıl olacak. Doğru sonuç verir mi ki
Aminealeyna Lykiav iki kızımdada öğleden sonra 2-3 gibi yapmıştım. İlk kızımda 7 gün gecikniştim beklemiyorduk çünkü. İkinci kızım planlı gebelik adetime 6 gğn kala öğrenmiştim.
fatmanurrr95 Gebelik varsa gösterir ben akşam 8 de yapmıştım hemen 2 çizgi net gözüktü. Bize de haber ver😄
seymanuryldrm Ben adet gunumde yapmistim ilk idrar değildi ve bayağı sıvı tuketmistim yine de çok koyu çıkmıştı ☺️ eğer yumurtlama üstünden 14 gün geçtiğine eminseniz çıkar ☺️
seymanuryldrm Lykiav Lykiav çıkar kimyasal olduğum ayda 11. Gün falan çıkmıştı ama 12 de çıkmayıp 14. Gün cikanda var geç döllenme falan o yüzden hiç moral bozmayın
fatmanurrr95 Nasıl istiyorsan tabiki öyle yap. Eğer hamileysen her türlü çıkar ben 2 gün kala öğrenmiştim. Regl bitince hamile kalmışım mesela Lykiav
Yaseminn2345 Adet gününüz olduğu için ilk idrar olmasa da çıkar. Ben olsam gidip 2-3 test alırdım. Bugün de yarın da yapardım.
Yaseminn2345 Lykiav sanmıyorum etkileyeceğini. Alakasız şeyler bence. Ben en son aldığımda 10 tlydi😂 tabii epey zaman geçti de neye para vermiyoruz ki. Erken gebelik testi almayın o pahalı. Normallerden alın.