Benimde erken doğum riskim vardı çok sukur o riskleri atlatip 37 lere geldik korkarım kızım 40.haftayida bekler doktorun dedigine gore kanala tam inmemiş daha😂🤦‍♀️

Ceylankocak Ayn benimde öyleydi birde kız bebekler erken oluyor diye korkutmuşlardi beni 40 haftasıni dolduracak kızçem halla niyeti yok gelmeye 😂

Ben de 39+5 🥴 çarşamba gitmiştik daha tam aşağı bile inmemiş hiç açıklıkta yok. Pek gelesi yok gibi dedi. Pazartesi tekrar gidicez hala hiç aşağı inmemişse sezeryan günü alıcaz inşallah bu haftasonu gelir

Busraafth Benimde haftaya Perşembe ye kadar geldi geldi gelmezse doktor suni sancı verecek inşallah gelirler bian önce ya

Busraafth bende bugün tüm tuşalara bastım.Yürüyüş ,squat,cinsel ilişki,hurma ama tık yok 🤣

Busraafth bizim pazartesiye gün verdi haftasonu normal gelmezse pazartesi 40+0 da sezaryenle alacak

Busraafth ay benimde öyle 39+6 olduk ama tık yok hala ne agri ne sanci ne nişan 🤦🏻‍♀️ iri ve koca kafalıymis kizim yoksa endişe etmeyecegim ama cikmaz dedi ptesi yatış verecegim dedi ne yapacagimda doguracagim ptesiden once bilmiyorum 3 cm açıklık var ama itemiyormus kendini yavrum🤦🏻‍♀️ ne yapacağız 😢